ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Κάιλ Γκάι θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι την επόμενη σεζόν

Miami Heat guard Kyle Guy (5) plays against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Saturday, Feb. 5, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Miami Heat guard Kyle Guy (5) plays against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Saturday, Feb. 5, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman) © 2022 JACOB KUPFERMAN / AP IMAGES

Υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κάιλ Γκάι, αφού ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το buy-out στην Μπανταλόνα και απέκτησε τα δικαιώματα του 25χρονου γκαρντ.

Λίγες ώρες μετά από την απώλεια του Γιώργου Παπαγιάννη, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε ακόμη μια μεταγραφή. Αυτή του Κάιλ Γκάι (25, 1μ88).

Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το buy-out στην Μπανταλόνα, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματά του Αμερικανού περιφερειακού από εδώ και πέρα. Έτσι, ο Κάιλ Γκάι θα γίνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, δεδομένου πως υπάρχει συμφωνία και με την πλευρά του 25χρονου γκαρντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η μεταγραφή του Κάιλ Γκάι δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τον σχεδιασμό για τις υπόλοιπες θέσεις της περιφέρειας, αφού το πλάνο του Εργκίν Αταμάν προβλέπει την απόκτηση ακόμη ενός κοντού, που θα αγωνίζεται κατά βάση στο "2". Αυτός δεν θα είναι πάντως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ιτούδη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στο rotation της Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ