ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε με επιστολή του να επιτραπεί 100% χωρητικότητα στα γήπεδα

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ INTIME

Με επιστολή που απέστειλε με αποδέκτες τους κ.κ Πλεύρη, Αυγενάκη και Μαυρωτά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να επανεξεταστεί στο ζήτημα του αριθμού των οπαδών που έχουν δικαίωμα να παρευρεθούν στα γήπεδα και να ισχύσει ότι και σε άλλους κλειστούς χώρους, όπου πλέον επιτρέπεται 100% πληρότητα με εμβολιασμένους.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε με επιστολή του να επανεξεταστεί το ζήτημα της επιτρεπόμενης χωρητικότητας στις κλειστές εγκαταστάσεις.

Η επιστολή είχε αποδέκτες τους Θάνο Πλεύρη (Υπουργός Υγείας), Λευτέρη Αυγενάκη (Υφυπουργός Αθλητισμού) και Γιώργο Μαυρωτά (Γ.Γ Αθλητισμού), με την "πράσινη" ΚΑΕ να ζητάει να εφαρμοστούν στις κλειστές εγκαταστάσεις τα ίδια μέτρα με αυτά που ισχύουν πλέον σε άλλους κλειστούς χώρους (κινηματογράφοι, εστίαση), όπου επιτρέπεται πλήρης χωρητικότητα για εμβολιασμένους.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή βάσει νόμου επιτρέπονται μέχρι 8.000 φίλαθλοι σε αγώνες που διεξάγονται σε κλειστές εγκαταστάσεις, κάτι που στην περίπτωση της έδρας των "πράσινων" αυτό ισοδυναμεί με ποσοστό μικρότερο του 50% της χωρητικότητας του ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ