ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόσυρση της φανέλας του Μάκη Δενδρινού στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόσυρση της φανέλας του Μάκη Δενδρινού στο ματς με τον ΠΑΟΚ
INTIME

Ο Πανιώνιος τιμά την ιστορία του και ανακοίνωσε ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL, θα αποσύρει τη φανέλα του Μάκη Δενδρινού.

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για την τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει στη μνήμη του Μάκη Δενδρινού, όπου στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα αποσύρει τη φανέλα του.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL στις 19 Οκτωβρίου (20:15). Ο Μάκης Δενδρινός έφυγε από τη ζωή στις 20 Οκτωβρίου του 2015 και στο πλαίσιο του αγώνα θα τιμηθεί η οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μάκη Δενδρινού, διοργανώνει η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA το Σάββατο 19/10 και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Mateco (20:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Greek Basketball League.

Οι μεγάλες μορφές, που έβαλαν τις βάσεις στο οικοδόμημα του Συλλόγου θα πρέπει να τιμούνται και η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA δεν ξεχνά τον Μάκη Δενδρινό, μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Ιστορικού και του ελληνικού μπάσκετ κατ’ επέκταση.

Το νούμερο «4» στην «κυανέρυθρη» φανέλα το τίμησε ο Μάκης Δενδρινός ακολούθως το «παρέδωσε» στον Φάνη Χριστοδούλου και πλέον αυτός ο αριθμός ανήκει στην αιωνιότητα, στην Ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και δε θα φορεθεί ποτέ από κανέναν.

Στο πλαίσιο της απόσυρσης της φανέλας που φέρει το όνομά του, θα τιμηθεί η οικογένεια του Μάκη Δενδρινού ο οποίος έφυγε από τη ζωή περίπου τέτοια μέρα (20/10) πριν από εννέα χρόνια σκορπίζοντας θλίψη σε όλους.

Ο «Βούδας», όπως τον μάθαμε όλοι, θα έχει πάντοτε μια θέση στην Ιστορία και στην καρδιά μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ