ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος παρουσίασε το ρόστερ και τη φανέλα της νέας σεζόν με τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Ο Πανιώνιος παρουσίασε το ρόστερ και τη φανέλα της νέας σεζόν με τον Θανάση Αντετοκούνμπο
INTIME SPORTS

Με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να δίνει το "παρών", ο Πανιώνιος παρουσίασε το ρόστερ και τις φανέλες της σεζόν 2024/25, σε εκδήλωση που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (4/9) στην Εστία Νέας Σμύρνης.

Το ρόστερ και τη φανέλα της σεζόν 2024/25 παρουσίασε ο Πανιώνιος, σε λαμπερή εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (4/9), με σύσσωμη την οικογένεια της ομάδας να δίνει το "παρών".

Εκλεκτός καλεσμένος ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που βρέθηκε στην Εστία Νέας Σμύρνης, μιας και η εταιρία Antetokounbros θα "ντύνει" και φέτος τον "Ιστορικό" στην Stoiximan GBL, σε μια προσπάθεια να αφήσει το αποτύπωμά του στην επιστροφή του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Πανιώνιος παρουσίασε το ρόστερ και τη φανέλα της νέας σεζόν με τον Θανάση Αντετοκούνμπο
Ο Άρης Λυκογιάννης με τον Θανάση Αντετοκούνμπο INTIME SPORTS

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι Άρης Λυκογιάννης, Φάνης Χριστοδούλου, οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης Ηλιάδης και Θεόδωρος Μικρόπουλος και ο Τάκης Τριαντόπουλος, όπως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Ρούπτσος, ο προπονητής Αντώνης Νικοπολίδης, ο Λεωνίδας Καμπάνταης και ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Κουτελάκης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

"Σε μια λαμπερή εκδήλωση την Τετάρτη (4/9) στο εμβληματικό κτίριο της Εστίας Νέας Σμύρνης, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ παρουσίασε την ομάδα και τη φανέλα για την αγωνιστική χρονιά 2024-2025 στην Greek Basketball League.

Την τελετή της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 250 άτομα, ενώ ήταν σύσσωμα όλα τα τμήματα του Συλλόγου, δείγμα της ενότητας, της σύμπνοιας και της συνεργασίας που επικρατεί. Ήταν και το ισχυρότερο μήνυμα της εκδήλωσης, καθώς όλοι διατράνωσαν την πίστη και την αφοσίωση στις αξίες και τα ιδανικά του Συλλόγου.

Ο Πανιώνιος παρουσίασε το ρόστερ και τη φανέλα της νέας σεζόν με τον Θανάση Αντετοκούνμπο
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Πανιωνίου. INTIME SPORTS


Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. Θεόδωρος Ντάντος και η πρόεδρος της Εστίας Νέας Σμύρνης, Αναστασία Καψή- Παπαδάκου.

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης, Συμεών,εκπροσώπησε ο Αιδεσιμολ. Π.Δημήτριος.

Στην τελετή βρέθηκαν μεταξύ άλλων.

-Σύσσωμο το Δ.Σ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

-Η διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ, προεξέχοντος του προέδρου, Κώστα Ρούπτσιου και στελέχη του αγωνιστικού τμήματος με επικεφαλής τον προπονητή, Αντώνη Νικοπολίδη.

–Η διοικητική ηγεσία της αήττητης πρωταθλήτριας ομάδας βόλεϊ Γυναικών, με τον πρόεδρο Στάθη Νικολούζο και ΟΛΑ τα μέλη της ομάδας!

-Η διοικητική ηγεσία υπό τον Νικήτα Βέλλη και στελέχη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

-Μέλη της ακαδημίας μπάσκετ, αγοριών και κοριτσιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο, Άρη Καλούδη.

-Αθλητές και Αθλήτριες, νυν και πρώην, όλων των τμημάτων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

-Ο Κώστας Μίσσας, ο Μίλτος Λαζαρίδης, ο Μάκης Δρελιώζης, ο Γιώργος Καράγκουτης και πολλοί ακόμα πρώην αθλητές και παράγοντες της ομάδας.

-Ο Δρ.Γεώργιος Κατσιφαράκης και ο Ισίδωρος Κούβελος, στους οποίους έκανε ειδική αναφορά ο Φάνης Χριστοδούλου.

-Πλήθος φίλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ καθώς κι εκπρόσωποι του Τύπου.

Ο Πανιώνιος παρουσίασε το ρόστερ και τη φανέλα της νέας σεζόν με τον Θανάση Αντετοκούνμπο
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Πανιωνίου. INTIME SPORTS


Ομιλητές στο πάνελ ήταν οι διοικητικοί ηγέτες, Θεόδωρος Μικρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης, ο Γενικός Αρχηγος, Φάνης Χριστοδούλου, ο COO Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο κόουτς Άρης Λυκογιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, CEO της εταιρείας Antetokounbros που θα «ντύνει» και φέτος την πρώτη ομάδα αλλά και τις ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου.

Η παρουσίαση της ομάδας ήταν φαντασμαγορική με μπλε και κόκκινα φώρα και καπνούς, που ενθουσίασε τους παριστάμενους. Ο Νίκος Γκίκας και ο Devin Cannady φόρεσαν και παρουσίασαν τη φανέλα, με υπογραφή Antetokounbros ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε τη χαρά του για τη συνεργασία με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ενώ ακολούθως φωτογραφήθηκε με τους αθλητές της Ακαδημίας. Το ίδιο συνέβη και με τους παίκτες της πρώτης ομάδας.

Οι ομιλητές έστειλαν μήνυμα ενότητας, ανέλυσαν το όραμά τους για έναν ΠΑΝΙΩΝΙΟ ισχυρό κατά την επιστροφή του στην Greek Basketball League και τόνισαν πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο όμορφο και ανακαινισμένο ΔΑΚ Γλυφάδας όπου η ΚΑΕ έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ