ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο παρκέ στις 10 Αυγούστου: Το πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας

(  / MEGA PRESS)
( / MEGA PRESS) EUROKINISSI SPORTS

Προετοιμασία στις 10 Αυγούστου θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ήδη προγραμματίσει επτά φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, πριν τη συμμετοχή του στα προκριματικά του BCL.

Από νωρίς στα βάσανα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ξεκινήσει την προετοιμασία του νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν, μπαίνοντας στο παρκέ για πρώτη φορά στις 10 Αυγούστου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει, μάλιστα, επτά φιλικά μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου, όταν και ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Basketball Champions League.

Τα τρία πρώτα από αυτά τα φιλικά παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο PAOK Sports Arena. Την Παρασκευή 23/8, αλλά και την Κυριακή 25/8, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Βαλκέα από τη Ρουμανία. Θα ακολουθήσει, την Τετάρτη 28/8, νέο φιλικό παιχνίδι στην PAOK Sports Arena απέναντι στην MZT Σκοπίων.

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου (31/8), ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα το Μαρούσι και την επόμενη ημέρα (1/9) το Λαύριο.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί με ένα πολύ σημαντικό τουρνουά στην Ιταλία. Ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στο 14ο Διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η πόλη του Κάλιαρι, μαζί με την φημισμένη και πολύ ισχυρή και φέτος Βίρτους Μπολόνια, την πρωταθλήτρια Eurocup το 2023, Γκραν Κανάρια, αλλά και την Ντιναμό Σάσαρι, που όπως και ο ΠΑΟΚ, θα συμμετέχει στα προκριματικά του BCL.

Το “XIV City of Cagliari 2024 Tournament”, θα διεξαχθεί 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2024 στην πόλη του Κάλιαρι και το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ