ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ "πέταξε" για την Αττάλεια και τα προκριματικά του BCL

Ο Δημήτρης Κατσίβελης σε αγώνα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ
Ο Δημήτρης Κατσίβελης σε αγώνα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ PRINTSCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε σήμερα (18/9) για την Τουρκία και την Αττάλεια, όπου διεξάγονται τα προκριματικά του Basketball Champions League της σεζόν 2024/25.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (18/9) από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αττάλεια (μέσω Κωνσταντινούπολης), καθώς στην τουρκική πόλη διεξάγονται τα προκριματικά του Basketball Champions League της φετινής χρονιάς.

Ο Μάσιμο Κανσελιέρι και οι παίκτες του έχουν ως αποκλειστικό στόχο να επιστρέψουν στην Ελλάδα με το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων στις αποσκευές τους.

Για να το πετύχουν αυτό, ωστόσο, θα χρειαστεί να ξεπεράσουν αρχικά το εμπόδιο της ρουμανικής Οραντέα στον ημιτελιικό (19/9, 19:00, LIVE από το κανάλι του BCL στο YouTube) και σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, εκεί θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της γαλλικής Σολέ και της τουρκικής Αλιάγκα Πετκίμ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ mateco ταξιδεύει σήμερα για την Αττάλεια και η Oradea από τη Ρουμανία θα είναι το πρώτο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα, για να φτάσει στον τελικό του τρίτου προκριματικού ομίλου του Basketball Champions League. Η ρουμανική ομάδα νίκησε με χαρακτηριστική άνεση (90-59) τους Caldonia Gladiators και θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ mateco το απόγευμα της Πέμπτης, στον πρώτο ημιτελικό του τρίτου προκριματικού ομίλου.

Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του BCL στο Youtube.

Αύριο το βράδυ (21:30) θα διεξαχθεί και ο δεύτερος ημιτελικός, με αντιπάλους την Cholet από τη Γαλλία και την Aliaga Petkim από την Τουρκία, με το νικητή να είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό, εφόσον η ομάδα μας θα έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Oradea.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco αναχωρεί σήμερα το πρωί (09:30) για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα μεταβεί στην Αττάλεια, όπου αναμένεται να φτάσει στις 13:45. Το απόγευμα (19:00) είναι προγραμματισμένη και η πρώτη προπόνηση της ομάδας στην Αττάλεια, εκεί όπου βρίσκεται από χθες ο Massimo Cancellieri. Ο Ιταλός προπονητής παρακολούθησε χθες τα δύο παιχνίδια που τον ενδιέφεραν για τη συνέχεια των προκριματικών.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, της οποίας ηγούνται ο Πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος και το μέλος του ΔΣ Αντώνης Τσαλόπουλος, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Παναγιώτης Λέφας, Cedric Henderson Jr., Devonte Upson, Jake Forrester, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Frank Bartley, Shavar Reynolds Jr. και Rocky Kreuser."

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ