ELITE LEAGUE

Ο Παπάγος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπάρταλη, με διπλό δελτίο από τον Ολυμπιακό

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ο Στέφανος Σπάρταλης (18 χρόνων, 2.04 μέτρα) θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παπάγου στη σεζόν 2024/25, με διπλό δελτίο από τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα της Elite League.

Ο Παπάγος ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Σπάρταλη (18 χρόνων, 2.04 μέτρα) το μεσημέρι της Τρίτης (10/9). Ο 18χρονος σέντερ θα αγωνίζεται στην Elite League με διπλό δελτίο από τον Ολυμπιακό, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών των προηγούμενων ημερών.

Η ομάδα των προαστίων της Αθήνα ευχαρίστησε τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, καθώς και το τεχνικό τιμ για τη συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παπάγου:

"Ο νεαρός σεντερ Στεφανος Σπαρταλης, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, θα βοηθήσει τη φετινή αγωνιστική προσπάθεια του Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ στο πρωτάθλημα της Elite League με το καθεστώς του διπλού δελτίου μετά από συμφωνία με την ομάδα του Ολυμπιακού όπου ανήκει.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός καθώς και το τεχνικό τιμ για τη τη συμφωνία και την άριστη συνεργασία".

TAGS ELITE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ