ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παπανικολάου και η Li-Ning

Ο Παπανικολάου και η Li-Ning
Παπανικολάου

Συνεργασία ανάμεσα στον Κώστα Παπανικολάου και την κινέζικη εταιρία Li-Ning (videos)

Οι δηλώσεις του Παπανικολάου

" Είναι μια σημαντική μέρα για μένα γιατί να έχεις μια τέτοια εταιρεία δίπλα σου στο ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη Li-Ning και τον όμιλο GLOU που με εμπιστεύονται και στηρίζουν την καμπάνια τους πάνω μου. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία.

Δε νομίζω πως έχουν πολλά παιδιά αυτή την ευκαιρία. Με κάνει χαρούμενο και συνάμα πιο υπεύθυνο να πιστεύουν κάποιοι σε μένα. Στην Ελλάδα η εταιρία δεν είναι γνωστή και πολλοί με ρωτάνε γι’ αυτή, αλλά πιστέψτε με επειδή έχω φορέσει τα παπούτσια και τα προϊόντα, θα αφήσει εποχή.



Ξεκινήσαμε δυνατά με τον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς λόγο χαλαρώσαμε. Δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει εύκολα σουτ και να γυρίσει το παιχνίδι. Στο ημίχρονο μας μίλησε ο κόουτς, μπήκαμε αποφασισμένοι, παίξαμε άμυνα και βρήκαμε με υπομονή τη λύση στην επίθεση.

Πρέπει την Κυριακή να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στον ΠΑΟΚ.



Αυτός ο μήνας είναι λίγο δυνατός για μας. Κοιτάμε όμως τα παιχνίδια ένα, ένα και στο μυαλό μας είναι πρώτα ο ΠΑΟΚ, μετά θα δούμε την Παρτιζάν και θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός γιατί διαφορετικά μπορούμε να χάσουμε το δρόμο".



Οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή, Γιώργου Παπαδάκου

" Είμαστε εδώ για δυο λόγους. Να ανακοινώσουμε επίσημα τη συνεργασία του ομίλου GLOU με τη Li-Ning και να ανακοινώσουμε ότι πρόκειται να ενεργοποιηθούμε στον ελληνικό αθλητισμό στηρίζοντας την προσπάθεια νέων αθλητών. Σήμερα ανακοινώνουμε την πρώτη μας συνεργασία με αθλητή, με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα της νέας γενιάς Κώστα Παπανικολάου, αθλητή Ολυμπιακού και MVP του Ευρωπάσκετ Νέων της Ρόδου".



Οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της International Li-Ning, Ουίλιαμ Χου

" Το πρώτο πράγμα που θέλω να τονίσω είναι ότι παρότι δεν είμαστε μεγάλη φίρμα, δε διαλέγουμε τυχαία τους παίκτες που θα φορούν το σήμα μας. Αναζητούμε αθλητές που ταιριάζουν με τις βασικές αξίες της εταιρείας μας, αθλητές με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, με πόθο για νίκη. Αθλητές που θέλουν να ζήσουν το όνειρό τους. Σήμερα καλωσορίζουμε τη νέα γενιά, τον Κώστα Παπανικολάου. Η Li-Ning τα τελευταία 20 χρόνια έχει μεγάλες επιτυχίες και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες με σπουδαία προϊόντα, αλλά η Li-Ning είναι μοναδική γιατί σχεδιάστηκε από αθλητή για αθλητές. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε 100% αφοσίωση στους αθλητές. Ο ιδρυτής μας, κύριος Li-Ning έχει επιλεχθεί ως ένας από τους 20 μεγαλύτερους αθλητές του αιώνα μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Μοχάμεντ Άλι. Σήμερα ο Κώστας μπαίνει στην οικογένεια μας. Είναι ένα ανερχόμενο αστέρι, είναι νέος και εξαιρετικά ταλαντούχος και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι που θα φορά τα προϊόντα μας".



Λίγα λόγια για τη Li-Ning

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον παγκοσμίως γνωστό κινέζο αθλητή της γυμναστής Li-Ning ο οποίος στην καριέρα του κέρδισε 106 μετάλλια. Στους 23ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες κέρδισε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο. Το 1999 εξελέγη ως ένας από τους κορυφαίους αθλητές του 20ου αιώνα μαζί με αθλητές όπως ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Μοχάμεντ Άλι, ενώ εννιά χρόνια μετά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008 άναψε τη φλόγα των αγώνων.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 στην Κίνα και το 2002 ο Li-Ning δημιούργησε το καινούργιο σλόγκαν: "Li-Ning: Τα πάντα είναι πιθανά".
Ο Σακίλ Ο' Νιλ, ο Μπαρόν Ντέιβις, ο Χοσέ Καλντερόν, ο Χασίμ Θάμπετ, οι Εθνικές ομάδες μπάσκετ της Ισπανίας και της Αργεντινής και η χρυσή Ολυμπιονίκης του Άλματος Επί Κοντό Γελένα Ισινμπάγιεβα είναι μερικά από τα ιερά... τέρατα του παγκόσμιου αθλητισμού με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία. Πλέον στο πλευρό τους θα είναι και ο Κώστας Παπανικολάου.

































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ