ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παππάς δίνει συμβουλές για το ΟΑΚΑ

Ο Παππάς δίνει συμβουλές για το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς συμβουλεύει τους φίλους του Παναθηναϊκού για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ, μα πάνω απ όλα να μην ταλαιπωρηθούν κατά την είσοδό τους στο κλειστό (video).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει τις διαδικασίες ενημέρωσης των φιλάθλων της για τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια, μέσω νέας ανακοίνωσης που εξέδωσε. Οι "πράσινοι" προσπαθούν να κάνουν σαφείς τους τρόπους με τους οποίους οι φίλοι της ομάδας μπορούν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, με τον Νίκο Παππά να αναλαμβάνει τον ρόλο του... δασκάλου στο πως και πότε μπορούν όλοι να αγοράσουν το εισιτήριό του.

Αναλυτικά:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της επόμενης Παρασκευής (13/11) με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας (με Λοκομοτίβ Κούμπαν, Μπαρτσελόνα και Ζιέλονα Γκόρα) καθώς και για το ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (23/11). Σας καλούμε να κλείσετε τη θέση σας το νωρίτερο δυνατόν αλλά και να προσέρχεστε νωρίς στο γήπεδο για την καλύτερη διευκόλυνσή σας.

Στο πλαίσιο της δικής σας εξυπηρέτησης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ανοίξει όλες τις θύρες του γηπέδου προκειμένου να ελαττωθεί το περισσότερο δυνατόν ο χρόνος αναμονής κατά την είσοδό σας στις εξέδρες. Επιλέξτε να αγοράσετε εισιτήριο σε θύρες όπου η πρόσβασή σας σε αυτές είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη, ανάλογα με τον τρόπο που πηγαίνετε στο ΟΑΚΑ.

Σας παραθέτουμε αναλυτικά τον χάρτη του κλειστού και το που βρίσκεται η κάθε θύρα:

Ο Παππάς δίνει συμβουλές για το ΟΑΚΑ

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως αύριο, Σάββατο (7/11) καθώς και τη Δευτέρα (9/11) τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παραμείνουν ανοιχτά.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σάββατο (7/11): 11.00-17.00

Δευτέρα με Παρασκευή: 10.00-18.00

Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr επωφελούμενοι και της έκπτωσης του 20% που ισχύει ως τις 12/11 και αφορά τις αναμετρήσεις με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (13/11), τη Λοκομοτίβ Κούμπαν (20/11) και τον ΠΑΟΚ (23/11)!

Σημεία πώλησης:

*Το γραφείο viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Τέλος, σημειώνεται πως πλέον για κάθε αγώνα, για την αγορά εισιτηρίου βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης θα απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)".

Δείτε το video με τον Νίκο Παππά

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ