NBA

Ο Πάρκερ έχασε τις βολές λόγω... Λονγκόρια (photo)!

Ο Πάρκερ έχασε τις βολές λόγω... Λονγκόρια (photo)!
Πάρκερ-Σαν Αντόνιο

Ο Πάρκερ έχασε 2 βολές, καθώς φίλος των Χόρνετς ανέμιζε πόστερ της Εύα Λονγκόρια, πίσω από τη μπασκέτα!

Το πιθανότερο είναι να θεωρήσετε το συγκεκριμένο "σενάριο" επιστημονικής φαντασίας, όμως για να σας κάνουμε να αναθεωρήσετε αυτή την άποψη, αρκεί να αναφέρουμε πως κάτι παρόμοιο συνέβη στην... άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και συγκεκριμένα στον μαγικό κόσμο του NBA! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής "Sun", κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των Νιού Όρλινς Χόρνετς και των Σαν Αντόνιο Σπερς, την ώρα που ο Τόνι Πάρκερ εκτελούσε βολές για λογαριασμό των "σπιρουνιών", ένας φίλος των γηπεδούχων είχε μία άκρως πρωτότυπη και... ασυνήθιστη έμπνευση για να του αποσπάσει την προσοχή.

Τί έκανε; Κατέβηκε από τις εξέδρες και έφτασε πίσω από τη μπασκέτα, λίγο πιο μπροστά από τις μαζορέτες, όπου σήκωσε ένα μεγάλο πόστερ (φώτο), που απεικόνιζε την εντυπωσιακή σύντροφο του Γάλλου άσου, Εύα Λονγκόρια.

Μπορεί η συγκεκριμένη ενέργεια να μην σύναδε απόλυτα με το... fair-play, ωστόσο αν ισχύει το ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", τότε ο εν λόγω φίλαθλος θα πρέπει να αισθάνθηκε απόλυτα δικαιωμένος, με τον Πάρκερ να φάινεται πως επηρεάστηκε, αστοχώντας και στις δύο βολές (!), γεγονός που δεν συνηθίζεται για την κλάση του.

Οι υπεύθυνοι πάντως του σταδίου δεν αντιμετώπισαν με την ίδια... εύθυμη διάθεση το γεγονός, καθώς έσπευσαν στη συνέχεια να απομακρύνουν τον "πονηρό" φίλαθλο των Χόρνετς, ο οποίος είχε βρεθεί ξαφνικά πίσω από τη μπασκέτα...

Δείτε την επίμαχη φώτο, με την απίστευτη έμπνευση του φίλου των Χόρνετς:











TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ