ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Ποκουσέβσκι κοντά στην Παρτίζαν, σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ

Charlotte Hornets' Aleksej Pokusevski plays during an NBA basketball game, Saturday, March 16, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Charlotte Hornets' Aleksej Pokusevski plays during an NBA basketball game, Saturday, March 16, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι (22 ετών, 2.12 μέτρα) επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα.

Ήταν 6 Ιουλίου όταν ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι (22 ετών, 2.12 μέτρα) αποδεσμεύτηκε από τους Σάρλοτ Χόρνετς, βγαίνοντας στην αγορά για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον σταθμό, αυτό, αναμένεται να αποτελέσει η Παρτίζαν, που βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 22χρονου πρώην NBAer, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν στην πατρίδα του, επέλεξε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Μια κίνηση η οποία είτε θα αναπτερώσει την καριέρα του, είτε θα αποτελέσει πισωγύρισμα.

Ο Ποκουσέβσκι είχε μετακομίσει τον Φεβρουάριο στη Βόρεια Καρολίνα από την Οκλαχόμα και τους Θάντερ, οι οποίοι τον είχαν αποκτήσει στη θέση No.17 του NBA Draft 2020. Ο Ποκουσέβσκι μέτρησε 7.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 19.2 λεπτά σε 18 αγώνες με την ομάδα της Σάρλοτ, με τη θητεία του να κρατά λιγότερο από πέντε μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρβος αποτέλεσε μέλος της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού από το 2015 εώς το 2019, ενώ έγινε και ο νεότερος αθλητής των ερυθρόλευκων που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη EuroLeague τη σεζόν 2019/20, σε ηλικία 17 ετών και 83 ημερών.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ ΣΕΡΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ