ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πρίντεζης και τα υπόλοιπα θέματα

Ο Πρίντεζης και τα υπόλοιπα θέματα
πριντεζης

Απομακρύνεται ο Πρίντεζης απο τον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με τα άλλα θέματα, όπως του πλέι μέικερ;

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα συνεχίσουν μαζί, εκτός και αν ο παίκτης αλλάξει απόφαση και δεχθεί την τελική πρόταση που του έκαναν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Και δεν μιλάμε για τη διετή πρόταση με τα 750.000 ευρώ το χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεγαλομέτοχοι -πλέον- της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασαν τη χρονική διάρκεια του προτεινόμενου συμβολαίου στα τρία χρόνια και το συνολικό ποσό στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ!
Όμως, παρά τα νέα δεδομένα (τα οποία δεν προέκυψαν τις τελευταίες ώρες, αλλά τις τελευταίες δύο ημέρες) η πλευρά του παίκτη δεν έχει δώσει την απάντησή της και εμμένει στην αρνητική οπτική που έχει όλο το διάστημα των διαπραγματεύσεων. Οι πληροφορίες που έχουμε από την πλευρά του παίκτη, λένε ότι ο Πρίντεζης εξακολουθεί να ζητάει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, διαφορετικά θα κυνηγήσει την επιλογή των Τορόντο Ράπτορς ή θα περιμένει κάποια άλλη πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι σε αντίθεση με την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση, ο Πρίντεζης δεν έχει κάποια "επίσημη" πρόταση από τους Ράπτορς, ενώ οι εκτιμήσεις λένε ότι ακόμη και μετά την 1η Ιουλίου δύσκολα θα δεχθεί οικονομική προσφορά από την ομάδα του ΝΒΑ μεγαλύτερη από αυτή που έχει από τον Ολυμπιακό. Όσο για άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, δεν έχει προκύψει καμία προς το παρόν.

Η απορία του κόσμου είναι τότε γιατί κρατάει αυτή τη στάση. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Πρίντεζης θεωρεί πως έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια (που είναι αλήθεια), ενώ βλέποντας την εξέλιξη που είχε το θέμα του Μπουρούση, προσπαθεί κι αυτός να ανεβάσει το κασέ του. Ναι, αλλά οι ερυθρόλευκοι του το έχουν ανεβάσει ήδη τρεις φορές πάνω, ενώ το τριετές συμβόλαιο είναι κάτι που του δίνει σημαντική ασφάλεια.

Πλέον, τα πράγματα έχουν πάρει αρκετά αρνητική τροπή και δύσκολα φαίνεται στο βάθος κάποια ανατροπή. Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν θα ανεβάσει άλλο την προσφορά του και μένει να δούμε αν ο παίκτης θα το σκεφτεί διαφορετικά, για να απαντήσει "ναι" και να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά. Αν τελικά, υπάρξει οριστικό διαζύγιο, τότε ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να καλύψει το κενό του Πρίντεζη με Έλληνα παίκτη, με πρώτο και σχεδόν σίγουρο αντικαταστάτη τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Τα υπόλοιπα θέματα

Παρά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουρούση και τις διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια μεταγραφή. Μπορεί ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης να θεωρείται "κλεισμένος", αλλά κάτι επίσημο δεν υπάρχει από καμία εκ των δύο πλευρών. Όπως, επίσης το ενδεχόμενο επιστροφής του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον Πειραιά, μπορεί να φαντάζει πάρα πολύ πιθανό, αλλά δεν λογίζεται ως "κανονική" μεταγραφή, αλλά ως επαναπατρισμός.

Συνεπώς, υπάρχουν απορίες και αγωνία στον κόσμο του Ολυμπιακού που περιμένει μια καλή κίνηση από τη διοίκηση της ομάδας. Είναι δεδομένο, ότι όλες αυτές τις ημέρες η προσοχή των διοικούντων έχει στραφεί στον πλέι μέικερ που θα πλαισιώσει τον Θοδωρή Παπαλουκά την επόμενη σεζόν. Ο πρώτος στόχος Τζέι Αρ Χόλντεν φαίνεται να απομακρύνεται από το Λιμάνι, αφού ο Αμερικανός δεν τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και φαντάζει δύσκολο να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη τις επόμενες ημέρες.

Γι' αυτό και μπήκαν σε εφαρμογή τα εναλλακτικά πλάνα, όπως ο Πάμπλο Πριτζιόνι, που όμως και αυτός έχει τις δυσκολίες του. Η Τάου δεν προτίθεται να τον κρατήσει (αν και το ισπανικό διαβατήριο που έχει τη βολεύει, γι' αυτό και οι Βάσκοι δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση γύρω από το θέμα), ενώ λέγεται πως η Μπαρτσελόνα έχει στη λίστα της τον Πριτζιόνι.

Αυτό έχει ως επακόλουθη σκέψη τον Γιάκα Λάκοβιτς που ενδιαφέρει αρκετά τον Ολυμπιακό και ο οποίος αρέσει στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Όμως, ο Σλοβένος είναι στη λίστα της Τάου σε περίπτωση που φύγει ο Πριτζιόνι! Φαύλος κύκλος δηλαδή. Επίσης, το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός Αμερικανό πλέι μέικερ (ΜακΙντάιρ;) "παίζει", αλλά ο βασικός στόχος είναι να βρεθεί κοινοτικός, ώστε να αποκτηθεί Αμερικανός είτε στο "2", είτε στο "4", όπου η κοινοτική αγορά σε αυτές τις θέσεις δεν έχει πολλές καλές επιλογές.



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ