ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Πύρρος Δήμας στο SPORT24: "Τα παιδιά της Εθνικής μπάσκετ είχαν ψυχή"

Ο Πύρρος Δήμας στο SPORT24: "Τα παιδιά της Εθνικής μπάσκετ είχαν ψυχή"
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας είναι στο Παρίσι και παρακολουθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν μπορούσε να χάσει το ματς της Εθνικής ομάδας μπάσκετ κόντρα στη Γερμανία.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας, είχε μαζί του, τη σύζυγο του Αφροδίτη Σκαφίδα και τη νεογέννητη κόρη τους και παρακολούθησαν με αγωνία τον κρίσιμο αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία για την είσοδο στα προημιτελικά.

Το SPORT24 μίλησε μαζί του και άκουσε τη γνώμη του για την Εθνική ομάδα. "Δεν πρέπει να έχουμε παράπονα από την εμφάνιση τους. Έπαιξαν με ψυχή και αντιμετώπισαν στα ίσια τους Γερμανούς. Στο τέλος, οι Γερμανοί ήταν πιο αποφασιστικοί σε κάποιους κρίσιμους πόντους και πήραν τη νίκη. Δεν πρέπει, όμως, για κανέναν λόγο να μειώνουμε την προσπάθεια τους. Μετά από καιρό η Εθνική ομάδα μπάσκετ μας έκανε ξανά υπερήφανους".

Ο Πύρρος Δήμας ήταν και στον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια. "Τι να πει κανείς για τον Λευτέρη. Σπουδαίος αθλητής και εξαιρετική προσωπικότητα. Είναι οικογενειάρχης, είναι κορυφαίος αθλητής και είναι καλός φίλος. Χάρηκα πολύ με την κατάκτηση του μεταλλίου και του εύχομαι να έχει την υγεία του έως το Λος Αντζελες, να κατακτήσει ένα ακόμη μετάλλιο και να φτάσει τα τέσσερα, όσα έχω κι εγώ".

Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, δηλώνει και σίγουρος για το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου. "Πιστεύω ότι δεν έχει αντίπαλο, δεν υπάρχει κάποιος να τον απειλήσει. Είναι πραγματικά κορυφαίος και είναι συγκλονιστικό να βλέπεις την άνεση με την οποία αγωνίζεται και κατακτά τα μετάλλια. Μας έχει κάνει όλους τόσο χαρούμενους και υπερήφανους και απόψε θα τον χειροκροτήσουμε και πάλι".

Ο Πύρρος δίνει συγχαρητήρια μέσω του SPORT24 σε όλα τα μέλη της Team Hellas και πιστεύει ότι αποτελούν υγιή πρότυπα για τα νέα παιδιά της Ελλάδας. "Όλα αυτά τα παιδιά δίνουν το καλό παράδειγμα. Με τις επιτυχίες τους, θα φέρουν τα νέα παιδιά στον αθλητισμό, γεγονός που μόνο ωφέλιμο μπορεί να είναι για τη χώρα μας. Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και τον αγώνα τους".

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ