ΑΡΗΣ

Ο Ράιτ και οι άλλοι

Ο Ράιτ και οι άλλοι
Αγαδάκος

Χωρίς τον Μπρέισι Ράιτ σε ένα ακόμη παιχνίδι θα παραταχθεί την Κυριακή (14:00) ο Άρης εναντίον της ΑΕΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να προπονήθηκε σε μεγάλο βαθμό και σήμερα το πρωί παρά τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει δελτίο δεν του επιτρέπει την συμμετοχή του. Η απουσία του Ράιτ μπορεί να είναι η μόνη όσον αφορά την αποστολή του Άρη ωστόσο δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Αντρέα Ματσόν.
Ο Ιταλός τεχνικός στην διάρκεια της προετοιμασίας μπορεί να είδε τον Αντόν Γκαβέλ να βγάζει μεγάλο μέρος της ωστόσο δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. 100% έτοιμος δεν είναι και ο Δημήτρης Τσαλδάρης που ταλαιπωρήθηκε από την μέση του αλλά και ο Νίκος Μπάρλος που προπονήθηκε ουσιαστικά μόνο χθες και σήμερα λόγω πυρετού. Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης θέλει την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για να διατηρηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά και την 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

O Λάζαρος Αγαδάκος σε δηλώσεις του εξήγησε τι σημαίνει για τον Άρη το αυριανό ματς με την ΑΕΚ λέγοντας ότι: " Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που έχει και καλές εμφανίσεις, αλλά και σημαντικές νίκες το τελευταίο διάστημα. Ειδικά μέσα στην έδρα τους είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι αντίπαλοι. Είμαστε όμως και εμείς σε καλή κατάσταση και νιώθουμε πως αν αγωνισθούμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες θα φύγουμε νικητές".

"Σίγουρα θα είναι αβαντάζ για εμάς ότι θα αγωνισθούμε σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο. Οι φίλοι της ΑΕΚ δημιουργούν πάντα μια δύσκολη ατμόσφαιρα για τους αντιπάλους και ιδιαίτερα ευνοϊκή για την δική τους ομάδα. Εμείς όμως δείξαμε πως δεν επηρεαζόμαστε από τέτοιες καταστάσεις".

"Πραγματοποιούμε μια αξιοπρόσεκτη πορεία, δουλεύουμε πολύ σαν ομάδα και φυσικά πάντα το «όπλο» μας είναι η πολύ καλή άμυνα. Χάρη σε αυτήν πήραμε τόσες νίκες, ειδικά σε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας. Με αυτήν την συνταγή θα συνεχίσουμε ως το τέλος την προσπάθεια μας. Παράλληλα βελτιωνόμαστε και σε όλους τους άλλους τομείς του παιχνιδιού, όπως και στην επίθεση και συνέχεια γινόμαστε όλο και καλύτερο



".

Από την πλευρά του ο Αντόν Γκαβέλ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ στάθηκε στο τι πρέπει να κάνει εκείνος και συμπαίκτες του για να προσθέσουν άλλος δύο βαθμούς στο… σακούλι τους λέγοντας ότι: " Μας περιμένει μια ακόμη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα πηγαίνουμε περίφημα και φαίνεται ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο".

"Αν ακολουθήσουμε αυτά που θα μας πει ο κόουτς, τότε πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και δεν έχει καμία σημασία αν ο αγώνας θα γινόταν με παρουσία φιλάθλων της ΑΕΚ ή όχι. Αυτό που μας νοιάζει είναι η δική μας απόδοση και μόνο, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό

".

Για το γεγονός ότι ο Άρης έχει δεχθεί τους λιγότερους πόντους στο φετινό πρωτάθλημα και εκεί εντοπίζεται το βασικό συστατικό της επιτυχίας του, ο διεθνής Σλοβάκος γκαρντ επεσήμανε: " Έτσι πρέπει να παίζουμε. Φιλοσοφία μας είναι να είμαστε σκληροί στην άμυνα και έτσι πρέπει να πορευτούμε", υπογραμμίζει ο Γκαβέλ και συνεχίζει: " Εξάλλου όλα αρχίζουν από την άμυνα. Αν σταματήσεις τον αντίπαλο, αυτό σου δίνει δύναμη και σε ανεβάζει ψυχολογικά, οπότε είναι και πιο εύκολο να σκοράρεις. Σίγουρα όμως όταν παίζεις εκτός έδρας θα πρέπει να δώσεις έμφαση στην επίθεση και να βάλεις τα σουτ που θα επιχειρήσεις, όπως λέει πολύ σωστά ο κόουτς".

Όσο για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε παρατήρησε ότι: " Δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος, άλλα κάθε μέρα που περνάει γίνομαι ολοένα και καλύτερα. Χαίρομαι που η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά άσχετα με τις όποιες απουσίες μπορεί να υπάρξουν και από την πλευρά μου προσπαθώ να την βοηθώ όσο γίνεται περισσότερο. Όταν θα είμαι μάλιστα 100% έτοιμος, τότε πιστεύω ότι θα παίζω και καλύτερα".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ