ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Ραζνάτοβιτς έχει δύο προσφορές από ομάδες της EuroLeague για τον Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο εκπρόσωπος του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έχει ήδη στα χέρια του δύο μεγάλες προσφορές από ομάδες της EuroLeague, ωστόσο ο Λαρισαίος τεχνικός αυτή την περίοδο έχει στο μυαλό του μόνο την Εθνική Ανδρών και την πρόκληση του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποχώρησε από το Περιστέρι bwin και αυτόματα υπήρξε κινητοποίηση στην ευρωπαϊκή αγορά. Το όνομα, αλλά και η προπονητική πορεία του "Kill Bill" τον έχουν κάνει αυτόματα ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της προπονητικής αγοράς και μάλιστα ήδη δύο ομάδες της EuroLeague με ιστορία και κύρος έχουν προσεγγίσει τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο εκπρόσωπος του Σπανούλη έχει ήδη στα χέρια του δύο μεγάλες προσφορές για τον πελάτη του, ο οποίος θα κληθεί να πάρει μία σημαντική απόφαση για το μέλλον του τις επόμενες ημέρες. Ο Λαρισαίος τεχνικός ωστόσο έχει βάλει προς το παρόν όλα αυτά στον... πάγο. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την Εθνική Ανδρών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Προολυμπιακό του ΣΕΦ (2-7/7) και η διεκδίκηση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελούν μία τεράστια πρόκληση για τον Σπανούλη, την μεγαλύτερη της καριέρας του για την ακρίβεια. Το πόσο πολύ θέλει να οδηγήσει την Εθνική Ανδρών μέχρι το Παρίσι φάνηκε και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε ότι η Εθνική είναι υπεράνω όλων.

Την δεδομένη στιγμή ο 42χρονος τεχνικός έχει εστιάσει όλη την προσοχή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, την στελέχωση της ομάδας και την φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει. Αυτός ειναι και ο λόγος που δεν θέλει να έχει κάποιον περισπασμό στην δουλειά του, κάτι που τον έχει οδηγήσει στην απόφαση να παγώσει το θέμα της επόμενης προπονητικής του στέγης σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως και να έχει όμως, είναι σαφές ότι κάποια στιγμή θα κληθεί να πάρει μία μεγάλη απόφαση για την καριέρα του. Μία απόφαση που είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να τον βρει εκτός συνόρων την σεζόν 2024/25.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ