ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ρίκι Ρούμπιο είτε θα επιστρέψει στην Μπανταλόνα, είτε θα κρεμάσει τα παπούτσια του, σύμφωνα με το EFE

Ο Ρίκι Ρούμπιο είτε θα επιστρέψει στην Μπανταλόνα, είτε θα κρεμάσει τα παπούτσια του, σύμφωνα με το EFE
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Δύο μοναδικές επιλογές έχει για το μέλλον του ο Ρίκι Ρούμπιο, που είτε θα αποσυρθεί από τη δράση, είτε θα επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε, την Μπανταλόνα, σύμφωνα με το EFE.

Ο Ρίκι Ρούμπιο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση αναφορικά με το μέλλον της καριέρας του, με τον Ισπανό να έχει δύο μοναδικές επιλογές, όπως αναφέρει το EFE, που επικαλείται πηγές στο περιβάλλον του αθλητή.

Μετά από τη σύντομη δεύτερη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό του και έτσι ο Ρούμπιο είτε θα επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, την Μπανταλόνα, είτε θα ρίξει τίτλους τέλους στη μεγάλη καριέρα του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το κλίμα στις διαπραγματεύσεις της ομάδας με τον Ρούμπιο ήταν "πολύ θετικό" και στην Μπανταλόνα αισιοδοξούν ότι θα σφραγίσουν την μεταγραφή του στην Χουβεντούτ, η οποία συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες.

Ο Ρίκι Ρούμπιο μέτρησε την περυσινή σεζόν 6.5 πόντους, 3.6 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ ανά 18.8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 15 ματς στη Liga Endesa, ενώ αρίθμησε 4.7 πόντους, 4.3 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ ανά 17.4 λεπτά κατά μέσο όρο σε 13 αναμετρήσεις στην EuroLeague.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ