EUROLEAGUE

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις επιστρέφει στην Ζάλγκιρις

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις επιστρέφει στην Ζάλγκιρις
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Το δρομολόγιο επιστροφής προς την Ζάλγκιρις Κάουνας φέρεται να έχει πάρει ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, σύμφωνα με το BasketNews.

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στα πάτρια εδάφη φαίνεται πως είναι ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις (2000, 1.93 μέτρα). Μετά από μία τριετία στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα ο διεθνής Λιθουανός γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στην επάνοδό του στις τάξεις της Ζάλγκιρις Κάουνας, σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας και το BasketNews.

Ο 23χρονος γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως με το μεγάλο ισπανικό πρότζεκτ που ακούει στο όνομα Χουάν Νούνιεζ να βρίσκεται προ των πυλών του Palau Blaugrana, ο Γιοκουμπάιτις φαίνεται να περισσεύει στο ρόστερ της ομάδας του Χουάν Πεναρόγια. Εξάλλου, στην περιφέρεια της Μπάρτσα έχει ήδη προστεθεί και ο Κέβιν Πάντερ.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Γιοκουμπάιτις είχε 5.3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 15'31" συμμετοχής σε 36 αναμετρήσεις της EuroLeague.

Να θυμίσουμε πως η Ζάγκιρις έχει ήδη προσθέσει στο ρόστερ της τους Ταϊρόν Γουάλας, Σιλβέν Φρανσίσκο, Ντειβίντας Σιρβίντις, Ματ Μίτσελ και Άλεν Σμάιλαγκιτς, ενώ έχει αποχαιρετήσει τους Ρόλαντς Σμιτς, Κίναν Έβανς, Έντμοντ Σάμνερ και Ντιμίτρι Ρίβερς.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ