ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ρούμπιο και το τρικ του μάνατζερ

Ο μάνατζερ του Ρούμπιο δήλωσε πως ΟΣΦΠ και ΠΑΟ ενδιαφέρονται για τον Ισπανό, αλλά δεν ισχύει

Ο Ρίκι Ρούμπιο βρέθηκε στο Νο5 των φετινών ντραφτ και επιλέχθηκε από τους Τίμπεργουλβς, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει -προς το παρόν τουλάχιστον- την καριέρα του στην Ευρώπη και ιδανικά στην ισπανική λίγκα. Ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ουνικάχα Μάλαγα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά όπως δηλώνει ο Γκονζάλες όχι μόνο αυτές:
" Ενδιαφέρον για τον Ρίκι υπάρχει από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Εφές Πίλσεν, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός".

Τρικ από την πλευρά του μάνατζερ;

Ποια είναι η πραγματικότητά, όμως, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους ερυθρολεύκους; Ότι ο Ρούμπιο προσπάθησε μέσω του εκπροσώπου του να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού, αλλά τη βρήκε κλειστή, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν ως πρώτο στόχο τον Τερέλ ΜακΙντάρι και εναλλακτικά κάποιον Αμερικανό από το ΝΒΑ.

Η ιστορία μοιάζει με αυτή του Ραμούνας Σισκάουσκας, για τον οποίο η ισπανική εφημερίδα As έγραψε ότι θα κινήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται πως υπήρξε επικοινωνιακό "κόλπο" από τον μάνατζερ του Λιθουανού.






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ