ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Βενσάν Κολέ για τον Ματίας Λεσόρ

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Βενσάν Κολέ για τον Ματίας Λεσόρ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ενοχλημένος από τις ατάκες του Βενσάν Κολέ, ο Σάσα Ομπράντοβιτς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στο Twitter.

Η σπουδαία εμφάνιση του Ματίας Λεσόρ στην νίκη της Γαλλίας επί του Καναδά ενθουσίασε τον Βενσάν Κολέ, ωστόσο οι ατάκες του ομοσπονδιακού προπονητή των τρικολόρ για τον ψηλό του Παναθηναϊκού ("δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει στο NBA, δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει μία ομάδα να πάρει αυτό τον τύπο") ενόχλησαν.

Ένας από τους ανθρώπους που προβληματίστηκε από τα λόγια του Κολέ ήταν ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος σχολίασε στο Twitter αυτόν τον τρόπο σκέψης.

"Αν να προσελκύσουμε τους παίκτες για να μείνουν, νεαροί και έμπειροι, για να παίξουν σε σπουδαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για να προστατεύσουμε το ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα, τους ενθαρρύνουμε να φύγουν για αλλού, για κάτι καλύτερο. Περίεργο..." έγραψε ο προπονητής της Μονακό στο Twitter.

Ο 29χρονος Γάλλος είχε τη σεζόν 2023/24 (σε 41 αγώνες στη EuroLeague) 13.9 πόντους από 62.6% στο δίποντο και 60.7% στις βολές, 6.3 ριμπάουντ και 19.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:40, με αποτέλεσμα να μπει στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης την οποία κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ