ΒΕΖΕΝΚΟΒ

Ο Σάσα Βεζένκοβ χάρισε 6.6 εκατ. δολάρια στους Ράπτορς για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Σάσα Βεζένκοβ χάρισε 6.6 εκατ. δολάρια στους Ράπτορς για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Σάσα Βεζένκοβ έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς, απαρνούμενος τα 6.6 εκατομμύρια δολάρια του συμβολαίου του για τη σεζόν 2024/25, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο Σάσα Βεζένκοβ επιθυμούσε διακαώς να φύγει από το NBA και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, μένοντας απογοητευμένος από την εμπειρία που αποκόμισε από την rookie σεζόν του στον μαγικό κόσμο. Ο Βούλγαρος φόργουορντ διαμήνυσε στους Σακραμένο Κινγκς πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει εκεί, κι εκείνοι τον έκαναν trade στους Τορόντο Ράπτορς. Ούτε αυτή η προοπτική ενδιέφερε όμως των πρώην MVP της EuroLeague, που τα βρήκε σε όλα με τους ερυθρόλευκους για ένα ηγεμονικό συμβόλαιο και περίμενε να βρεθεί άκρη για να μείνει ελεύθερος.

Προκειμένου να πείσει τους Ράπτορς να τον κάνουν waive και να του ανοίξουν τον δρόμο για να γυρίσει στην Ελλάδα, ο Σάσα χάρισε στο Τορόντο τα 6.6 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε το συμβόλαιό του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάπως έτσι, η ομάδα από τον Καναδά, αντιλαμβανόμενη πως δεν είχε κάτι να κερδίσει από έναν δυσαρεστημένο παίκτη, αποδέσμευσε τον Βεζένκοβ, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει πλέον άλλες 48 ώρες, για να γυρίσει και επίσημα στον Ολυμπιακό.

TAGS ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ