EUROLEAGUE

Ο Σάσα Βεζένκοβ ψηφίστηκε ως καλύτερη μεταγραφή από τους GM's της EuroLeague σε δημοσκόπηση του Basket News

SUPER CUP 2024/  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Σάσα Βεζένκοβ στον τελικό του Stoiximan Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό | 29 Σεπτεμβρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Το Basket News ρώτησε και οι General Managers των ομάδων της EuroLeague απάντησαν. Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη μεταγραφή που έγινε το καλοκαίρι του 2024.

Το Basket News πραγματοποίησε δημοσκόπηση με τους General Managers των ομάδων της EuroLeague και δημοσίευσε τα πρώτα αποτελέσματα αυτής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό, έχει η απάντηση για την καλύτερη μεταγραφή που έγινε φέτος το καλοκαίρι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με το 53.8% των GM's να απαντούν το όνομα του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά το περσινό πέρασμά του από το NBA. Ακολούθησε με 15.4% ο Καρλίκ Τζόουνς που πήγε στην Παρτίζαν.

Ωστόσο, στην ερώτηση για το ποια ομάδα έκανε συνολικά τις καλύτερες κινήσεις στη διάρκεια της off-season, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε του Ολυμπιακού με 46.2% των προτιμήσεωμ έναντι του 30.8% που συγκέντρωσαν οι ερυθρόλευκοι. Τρίτος στην κούρσα ήρθε ο Παναθηναϊκός AKTOR με 15.4%.

Ακόμα, στο υποθετικό σενάριο που η EuroLeague είχε draft και όλοι οι πάικτες της ήταν διαθέσιμοι προς επιλογή, οι General Managers των ομάδων έδειξαν την προτίμησή τους στο πρόσωπο του Έντι Ταβάρες, ο οποίος πήρε το 46.2%. Ακολούθησαν οι Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ με 23.1% έκαστος.

TAGS EUROLEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ