ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Σέρχιο Γιουλ συνεχίζει για μια ακόμα σεζόν στη Ρεάλ για να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του στη Μαδρίτη

Ο Σέρχιο Γιουλ συνεχίζει για μια ακόμα σεζόν στη Ρεάλ για να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του στη Μαδρίτη
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME SPORTS

Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Γιουλ τα βρήκαν σε όλα για νέο μονοετές συμβόλαιο και ο 36χρονος Ισπανός γκαρντ αναμένεται να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του στο σπίτι του το 2025.

Ο Σέρχιο Γιουλ δεν κρεμάει τα παπούτσια του. Ο 36χρονος Ισπανός γκαρντ αποδέχθηκε την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για νέο μονοετές συμβόλαιο -με αρκετά μειωμένες αποδοχές- και θα αγωνιστεί για άλλη μία σεζόν στα ευρωπαϊκά παρκέ, με στόχο να ρίξει τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα του το 2025.

Ο Γιουλ ήταν έτοιμος να αποσυρθεί από τη δράση, αν η Ρεάλ δεν του προσέφερε νέο deal, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου Κάρλος Σάντσεθ Μπλας. Η βασίλισσα, γνωρίζοντας τις προθέσεις του, αποφάσισε πως θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αφού έχασε ήδη έναν βετεράνο από τα αποδυτήριά της, μετά την απόσυρση του Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο Γιουλ φοράει τη φανέλα της Ρεάλ από το 2007 και μαζί της μετράει 407 συμμετοχές στην EuroLeague με μέσο όρο 9.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ. Σε επίπεδο τίτλο ο διεθνής Ισπανός γκαρντ έχει μεταξύ άλλων 3 ευρωπαϊκές κούπες, 7 πρωταθλήματα Ισπανίας και 6 Κύπελλα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ