ABA LEAGUE

Ο Σίμανιτς ετοιμάζεται να πατήσει παρκέ, σχεδόν έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του

Ο Μπόρισα Σίμανιτς
Ο Μπόρισα Σίμανιτς FIBA.BASKETBALL

Ευχάριστα νέα για τον Μπόρισα Σίμανιτς, αφού προπονείται τον τελευταίο καιρό με την Ιγκοκέα και βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στα παρκέ έπειτα από έναν χρόνο απουσίας λόγω του τραυματισμού του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ένα νεφρό.

Ήταν τέλη Αυγούστου 2023 - κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 - όταν ο Μπόρισα Σίμανιτς τραυματίστηκε στον αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν, με αποτέλεσμα να χάσει ένα νεφρό και να τεθεί εκτός για την σεζόν 2023/24. Έναν χρόνο αργότερα, ο Σέρβος φόργουορντ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του.

Όπως αποκάλυψε η σερβική ιστοσελίδα Mozzart, ο Σίμανιτς προπονείται εδώ και λίγες μέρες με την βοσνιακή Ιγκοκέα ελπίζοντας να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της και να αγωνιστεί ξανά στην Αδριατική Λίγκα.

"Προπονήθηκα ατομικά για μήνες, πρώτα στο γυμναστήριο και μετά στο γήπεδο. Νιώθω εξαιρετικά. Δεν ήταν εύκολα στην Μανίλα, έχασα μύες, αλλά τώρα όλα είναι καλύτερα" δήλωσε ο ίδιος σχετικά, ελπίζοντας πλέον σύντομα να πατήσει παρκέ σε επίσημο παιχνίδι.

TAGS ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ