ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ο Σμάιλαγκιτς αποχαιρέτησε την Παρτίζαν και οδεύει στην Ζάλγκιρις

Ο Σμάιλαγκιτς αποχαιρέτησε την Παρτίζαν και οδεύει στην Ζάλγκιρις
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς αποχώρησε από την Παρτίζαν και είναι έτοιμος να αποτελέσει νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζάλγκιρις, σύμφωνα με το BasketNews.

Μετά από τρία χρόνια στο Βελιγράδι, ο Άλεν Σμάιλαγκιτς θα μετακομίσει στο Κάουνας για να φορέσει τη φανέλα της Ζάλγκιρις. Ο Σέρβος σέντερ αποχαιρέτησε την Παρτίζαν το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) και ετοιμάζεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Λιθουανούς και να ενταχθεί στο σύνολο του Αντρέα Τρινκέρι, σύμφωνα με το BasketNews.

"Μετά από τρεις σεζόν, ο δικός μας Άλεν Σμάιλαγκιτς θα αλλάξει φανέλα. Ένα από τα παιδιά που κέρδισαν την καρδιά των φιλάθλων της Παρτίζαν και ήταν μέλος της ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια, αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από τη λήξη του συμβολαίου του. Smily, θα είσαι για πάντα μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας", ήταν το μήνυμα της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την αποχώρηση του Σμάιλαγκιτς.

Ο 23χρονος σέντερ μέτρησε την σεζόν που ολοκληρώθηκε 5.3 πόντους (48.9% στα δίποντα, 35.1% στα τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 15.8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 31 αναμετρήσεις στην ABA Liga. Σε 31 ματς στην EuroLeague σημείωσε 5.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 15.9 λεπτά κατά μέσο όρο.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ