ΑΡΗΣ

Ο Σούμποτιτς τους δείχνει τον δρόμο

Ο Σούμποτιτς τους δείχνει τον δρόμο
INTIME SPORTS

Με διπλό ραντεβού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους εν όψει της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ειδικότερα για το πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης στο ΣΕΦ απέναντι στον Κυπελλούχο Ελλάδος μετά την χθεσινή κατάκτηση στο κλειστό του Ελληνικού επί του Παναθηναϊκού.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς με τους συνεργάτες και τους παίκτες του μπορεί να μην το δηλώνουν ξεκάθαρα δημόσια ωστόσο στο εσωτερικό του Αλεξανδρείου επικρατεί το πιστεύω της πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει γνωρίσει ήττα σε εν Ελλάδι φετινή του υποχρέωση παρόλα αυτά όμως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι μπορούνε να κάνουνε την αρχή.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι από την περασμένη Δευτέρα όταν και είχε ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός φρόντισε να μεταδώσει το πιστεύω του στους παίκτες του.

Να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά με τα λεγόμενά του όπως φρόντισε να κάνει για μία ακόμη φορά το απόγευμα όταν και τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το γεγονός εξάλλου και μόνο ότι οι παίκτες του Άρη αποχωρούν με όλη την σημασία της λέξης εξαντλημένοι από το Αλεξάνδρειο μετά το πέρας της προπόνησης τους φανερώνει την δουλειά που γίνεται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μοναδικός απών για τον Σούμποτιτς όχι μόνο για το πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης (19/05) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αλλά για όλη την ημιτελική σειρά των πλέι οφ θα είναι ο Κώστας Σλούκας με τους Δημήτρη Βεργίνη και Κώστα Σλούκα να καλύπτουνε το κενό του.

Κατά τα άλλα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, κάλεσε σε συνάντηση για μεθαύριο Τετάρτη (18/05) το μεσημέρι (13:30) τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, τον πρόεδρο του ΑΣ, Νίκο Παπαδόπουλο, και τον Πρόεδρο του Αλεξανδρείου Μελάθρου, Κώστα Χαριτωνίδη με θέμα συζήτησης την λειτουργικότητα του Παλέ ντε Σπoρ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ