ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O Σπανούλης στην triple crown

O Σπανούλης στην triple crown
Σπανούλης

Ο Bασίλης Σπανούλης βρέθηκε στην ακαδημία μπάσκετ triple crown και είπε τα μυστικά του στους μικρούς αθλητές

Ο Βασίλης Σπανούλης δέχτηκε τις ερωτήσεις των παιδιών, έδωσε συμβουλές και μίλησε για τον Παναθηναϊκό.
" Είναι πολλή μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ απέναντι σας. Σαν παιδί δεν είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι δίπλα σε σπουδαίους αθλητές και προπονητές και ήταν το απωθημένο μου. Το μπάσκετ είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα αρκεί να καταλάβουμε ότι είναι πάνω από όλα ομαδικό. Μικρός ήθελα να τα κάνω όλα μόνος μου, στη συνέχεια καθώς μεγάλωνα συνειδητοποίησα ότι χωρίς συνεργασία δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Πρέπει να δείτε τους συμπαίχτες σας πρώτα απ’ όλα ως φίλους σας. Να έχετε την δύναμη να συγχωρείτε τα λάθη τους όπως και αυτοί τα δικά σας. Σας συμβουλεύω να ακούτε τους προπονητές σας και σας εύχομαι κάθε χρόνο να βρίσκεστε στο Triple Crown Basketball Camp αλλά και στην Triple Crown Basketball Academy που πληρούν όλες τις ανέσεις και θέτουν τις ιδανικές βάσεις για κάθε νεαρό αθλητή".

Αναφορικά με το αν σκέφτεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ απάντησε: " Ο Παναθηναϊκός για μένα αυτή τη στιγμή είναι η ιδανική ομάδα, δεν σκέφτομαι κάτι διαφορετικό τώρα αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον".

Σχετικά με την ζωή στην Αμερική και συγκεκριμένα για τον τρόπο παιχνιδιού στο NBA τόνισε: "Οι συνθήκες που συνάντησα δεν ήταν αυτές που είχα φανταστεί. Όταν πήρα την επιλογή να περάσω τον Ατλαντικό σκέφτηκα περισσότερο το όνειρο που είχα από μικρός, παρά με την καρδιά μου. Ήταν από τις λίγες φορές που έχω πράξει με αυτό τον τρόπο. Ίσως αν το σκεφτόμουνα περισσότερο να μην έφευγα αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα"

O Σπανούλης μίλησε για τον καλύτερο παίκτη που έχει αντιμετωπίσει λέγοντας " συνήθως δεν το σκέφτομαι αυτό αν έπρεπε να σας πω κάποιον θα έλεγα τον Kobe Bryant στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Αμερική στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το άστοχο σουτ στον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Αργεντινή και σχολίασε: " Τώρα ξύνεις πληγές (αναφερόμενος στον νεαρό αθλητή που έκανε την ερώτηση.) Αυτό το σουτ με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, μετά από καιρό".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ