ΠΑΟΚ

Ο Στσεπάνοβιτς στο SPORT 24

Ο... ειδικός των ντέρμπι Βλάντο Στσεπάνοβιτς μιλάει στο SPORT 24 για το θρίαμβο επί του Αρη

"Εχω βιώσει κόντρες και κόντρες στην καριέρα μου! Από τις αναμετρήσεις Παρτιζάν – Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι και Φορτιτούντο – Βίρτους στην Μπολόνια, μέχρι τα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού τα δύο τελευταία χρόνια!

Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι για τους ΠΑΟΚτσήδες το να κερδίζεις τον Αρη στην έδρα του, αλλά το μεγάλο κέρδος θα είναι να ξαναγεμίσει το γήπεδό μας"

, εξομολογήθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο SPORT 24.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Σέρβος "κτυπήθηκε" από ίωση, η οποία όμως δεν περιόρισε τον επιθετικό οίστρο του και αφού σημείωσε 23 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής έθεσε τα θεμέλια για την πρώτη εκτός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Αρη από τον Μάρτιο του 2002. Πού να ήταν και... υγιής δηλαδή;

"Τι εννοείς; Ότι θα έβαζα 40;", αποκρίθηκε ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος αμέσως έσκασε στα γέλια.

"Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο για ένα τέτοιο ματς, τα ξεχνάς όλα και εγώ ζω για αυτά τα παιχνίδια. Το ίδιο έκανα όταν αγωνιζόμουν στην Παρτιζάν, στη Φορτιτούντο, στον Παναθηναϊκό. Αυτές οι κόντρες με φτιάχνουν!", εκμυστηρεύτηκε ο άσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος έγινε ακόμη περισσότερο αποκαλυπτικός όταν του ζητήσαμε να αναφερθεί στις δύο αναβολές του ντέρμπι...

"Για να είμαι ειλικρινής οι αναβολές μου είχαν δημιουργήσει νευρικότητα και δεν το κρύβω! Περιμέναμε δύο φορές το ντέρμπι και κάτι συνέβαινε με αποτέλεσμα να διεξαχθεί τελικά έπειτα από σχεδόν είκοσι ημέρες!

Η ομάδα μου, όμως, ήταν έτοιμη και ο νέος προπονητής αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε να δουλέψει περισσότερο σε ορισμένες πτυχές της προετοιμασίας. Το αποτέλεσμα το είδατε!

Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη, η οποία μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρώτη τετράδα"



, υποστήριξε ο 32χρονος γκαρντ, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφραστεί με θετικά σχόλια για τον πρώην προπονητή του λέγοντας ότι "και ο κύριος Πιλαφίδης ήταν πολύ καλός στη δουλειά του, απλώς έτυχε να υποστούμε δύο άσχημες ήττες από τον Μακεδονικό και από την Ολύμπια Λάρισας"...

"Η σειρά του Άρη"

Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Βλάντο Στσεπάνοβιτς! Σε στιγμές ευφορίας (και ενώ δεν είχε κανένα συμφέρον, ούτε κάποιον ιδιαίτερο λόγο) έδειξε να μην ξεχνά ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκε έως και πριν από είκοσι ημέρες. Είναι μάλιστα τόσο... καλό παιδί, ώστε δεν αποκλείεται να δωρίσει το πλεονέκτημα της έδρας την επόμενη φορά στον... Αρη!

"Ξέρω ότι από αυτή τη νίκη ευνοείται ο Ολυμπιακός, ο οποίος αποσπάστηκε έναν βαθμό από τον Αρη και έχει το πάνω χέρι στο κυνήγι της δεύτερης θέσης πίσω από τον Παναθηναϊκό. Εάν όμως τον νικήσουμε στην τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας τι γίνεται; Θα βγει δεύτερος ο Αρης!

Συνεπώς, τίποτα δεν έχει τελειώσει και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές πολλά μπορεί να συμβούν, για αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε την τελική βαθμολογία», συνέστησε ο Στσεπάνοβιτς, ο οποίος μιλώντας για τη χρησιμότητα της χθεσινής (18/4) νίκης επί του «ταξικού» εχθρού, προσπάθησε να δει λίγο πιο μακριά...

"Η νίκη αυτή θα έχει κέρδος για τον ΠΑΟΚ μόνον αν ξαναγεμίσει το γήπεδό μας, αλλιώς δεν θα έχει κανένα νόημα! Τις περισσότερες φορές ο αριθμός των φιλάθλων που μας ενισχύουν δεν είναι μεγάλος και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα, εάν θέλουμε όλοι να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ σπουδαίος αγγίζοντας τα επίπεδα της προηγούμενης δεκαετίας.

Δεν είναι καθόλου ευχάριστο το συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε άδειο γήπεδο και εύχομαι αυτή η νίκη επί του Αρη, η δεύτερη την εφετινή χρονιά, να ανάψει τη σπίθα για την επιστροφή του κόσμου"

, ήταν τα λόγια του MVP του ντέρμπι, ο οποίος το Σάββατο (21/4) θα ξέρει αν η ευχή του έγινε πραγματικότητα, μολονότι το όνομα του αντιπάλου (Ολυμπιάδα Πατρών) δεν υπόσχεται και... sold out!

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ