EUROLEAGUE

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να κοουτσάρει την Μπάγερν Μονάχου

Barcelona coach Svetislav Pei gestures during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 9, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Barcelona coach Svetislav Pei gestures during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 9, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μπάγερν Μοναχού εξακολουθεί να αναζητά προπονητή και το όνομα του Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει πέσει στο τραπέζι, σύμφωνα με την Bild.

Το ημερολόγιο γράφει 18 Ιουλίου και η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση πρώτου προπονητή, μετά την ξαφνική αποχώρηση του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος παραιτήθηκε επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και μετακόμισε αμέσως στην Μπασκόνια. Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο των Βαυαρών, μιας και General Manager της ομάδας είναι γιος του, Μάρκο Πέσιτς.

"Ακόμα δεν βλέπω το τέλος της προπονητικής μου καριέρας. Μέχρι τώρα, πάντα προγραμμάτιζα τα πράγματα με βάση τον Ολυμπιακό κύκλο της επόμενης τετραετίας. Θα δούμε. Αν ο Μάρκο με καλέσει, θα είμαι έτοιμος. Ακόμα δεν έχει αποφασίσει", ανέφερε ενδεικτικά ο 74χρονος τεχνικός.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ