ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ο Τεόντοσιτς και το ομαδικό πνεύμα

Ο Τεόντοσιτς και το ομαδικό πνεύμα

Η ΤΣΣΚΑ έκανε ό,τι ήθελε τη Χίμκι, στο πρώτο ντέρμπι της φετινής VTB United League, με τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Μίλος Τεόντοσιτς να... εξηγούν τι συνέβη τελικά.

Αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης Ιτούδης και, όπως φαίνεται, αποδίδει τα μέγιστα, είναι να δώσει στον Μίλος Τεόντοσιτς όλη την ελευθερία του κόσμου. Μετά λοιπόν, τους αυστηρούς κανόνες του Έτορε Μεσίνα (που δεν άρεσαν σε κανέναν), όλοι νιώθουν τουλάχιστον καλύτερα, με πρώτο και καλύτερο τον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος ηγήθηκε του 78-60 της ΤΣΣΚΑ επί της Χίμκι.

Ο Έλληνας κόουτς εξήγησε ότι " παίξαμε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο μας και αξίζαμε τη νίκη. Αν ενθυμούμαι ορθώς, ήταν το τρίτο παιχνίδι μας σε μια εβδομάδα και το τέταρτο σε δέκα ημέρες. "Κλείσαμε" αυτόν τον κύκλο, με 4-0, με όλη την ομάδα να παίζει καλά. Όλοι είχαν αυτοσυγκέντρωση, όλοι έδειξαν αποφασιστικότητα. Σήμερα (26/10) αντιμετωπίσαμε ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, με πολύ καλό προπονητή και εξαιρετικούς παίκτες. Αυτό που κάναμε ήταν να ακολουθήσουμε στο 100% το πλάνο μας. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους".

Όταν ρώτησαν τον Τεόντοσιτς για το νέο του επίτευγμα, προσπέρασε και μίλησε για την ομάδα. " Ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει έως τώρα, αλλά φάνηκε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι μας έλειπαν παίκτες (Ντε Κολό, Χριάπα, Νίκολς) και παρ' όλα αυτά παρουσιάσαμε όμορφο μπάσκετ. Η συνάντηση της ΤΣΣΚΑ με τη Χίμκι είναι το κύριο ντέρμπι στη Ρωσία και κάποιες φορές οι αντιδράσεις δεν είναι αυτές που πρέπει, λόγω των συναισθημάτων. Νιώθω χαρούμενος που η ομάδα μου "πήρε" ένα τόσο σημαντικό ματς".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ