ΑΡΗΣ

Ο θρίαμβος, η διαφορά και το Μαρούσι

Ο θρίαμβος, η διαφορά και το Μαρούσι
Καλαϊτζής

Η προσοχή του Γκόρντον Χέρμπερτ και των παικτών του επικεντρώνεται στο παιχνίδι με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο.

Η χθεσινή νίκη θρίαμβος του Άρη μέσα στο "κολασμένο" Αμπντί Ιπκετσί ωστόσο άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες της ομάδας. Ο λόγος; Είχε να κάνει με την ήττα στο παιχνίδι του Α΄ γύρου στο Αλεξάνδρειο και ότι με το 60-59 δεν είχε καταστεί δυνατό να καλυφθεί το εις βάρος τους 96-88 του Αλεξανδρείου.
Παρόλα αυτή η νίκη χθες στο Αμπντί Ιπεκτσί διατήρησε τις ελπίδες του Άρη για πρόκριση από τον όμιλο του ΤΟΡ 16 και στο κυνήγι της 2ης θέσης στις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές μιας με την Ταού να είναι όπως όλα δείχνουν την στιγμή αυτή σίγουρα 1η.

" Το σημαντικό είναι πως νικήσαμε τους Τούρκους. Καλό θα ήταν να καλύπταμε και τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε και θα παλέψουμε ως το φινάλε για να μη σταματήσει η φετινή ευρωπαϊκή μας παρουσία στο ΤΟΡ 16", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάνο Μότολα.

Από την πλευρά του ο Τζερεμάια Μάσεϊ σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis τόνισε: " Είχα χάσει την μία βολή και η Φενερμπαχτσέ είχε την επίθεση. Προσπάθησα να αποτρέψω τον Σόλομον από το να σκοράρει και ευτυχώς τα κατάφερα", ενώ για το ότι έζησε μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα στο Αμπντί Ιπεκτσί με την ρίψη μπουκαλιών είπε: " Δεν με ενδιέφερε τι έγινε, τα ίδια περάσαμε πέρυσι και με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Πάνω κάτω οι οπαδοί είναι οι ίδιοι και δεν μπορείς να τους κοντρολάρεις. Ήταν μία κακή αντίδραση".

Σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο του ΤΟΡ 16 τόνισε: " Θέλουμε να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθηση μας σε υψηλό επίπεδο, να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και στόχος μας να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ποτέ δεν τα παρατάμε".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαϊτζής επισήμανε: " Είναι καλή συνήθεια για τον Άρη να κερδίζει μέσα στην Τουρκία", ενώ για το κυνήγι της πρόκρισης τόνισε: " Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως έρχονται, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε".

Για την χθεσινή εμφάνιση ο έμπειρος πλέι μέικερ του Άρη είπε: " Σε όλο το ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι, ελέγξαμε το ρυθμό κι αν ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ, θα ερχόταν η νίκη πιο εύκολα. Κάναμε και μια καλή εμφάνιση", κι όσο για την ατμόσφαιρα: " Η ατμόσφαιρα ήταν φανατισμένη, χωρίς παρεκτροπές, μέχρι που τελείωσε το παιχνίδι, όταν και έπεσαν κάποια αντικείμενα.

Αυτές οι εικόνες δεν ταιριάζουν σε αγώνα μπάσκετ", ενώ για το θέμα με την σχέση του με τον Σόλομον: " Δεν θέλω να πω τίποτα για το θέμα με το Σόλομον", και κατέληξε: " Στο πρωτάθλημα είμαστε στο στόχο μας, βρισκόμενοι στην 3η θέση της βαθμολογίας".

Οι παίκτες του Άρη ουσιαστικά πήγαν από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στο Αλεξάνδρειο όπου βρέθηκαν στην αίθουσα με τα βάρη. Με τον τρόπο αυτό ο Χέρμπερτ πραγματοποίησε ένα χαλάρωμα, τους κράτησε σε επαφή ενώ αύριο θα λάβει χώρα η ουσιαστικά μοναδική μέρα της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Μαρούσι.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ