ΠΑΡΙ

Ο Τιάγκο Σπλίτερ νέος προπονητής της Παρί, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα

Atlanta Hawks center Tiago Splitter (11) in the first half of an NBA basketball game Monday, Jan. 25, 2016, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Ο Τιάγκο Σπλίτερ AP

Ο Τιάγκο Σπλίτερ θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της Παρί, με τον 39χρονο τεχνικό να διαδέχεται τον Τουόμας Ίσαλο, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Ο 39χρονος Τιάγκο Σπλίτερ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί και θα την καθοδηγήσει στην πρώτη της σεζόν στην EuroLeague, σύμφωνα με πληροφορίες του BeBasket και μιας σειράς από γαλλικά δημοσιεύματα.

Μετά από ραντεβού με 15 υποψήφιους τεχνικούς για τη θέση, η διοίκηση των Γάλλων κατέληξε στον Σπλίτερ, ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2019 από τους Μπρούκλιν Νετς ως assistant coach, πριν μετακομίσει στο Χιούστον για να αναλάβει τη θέση του βοηθού προπονητή στους Ρόκετς.

Ο πρώην εμβληματικός παίκτης της Μπασκόνια (2003-2010), με πολυετή καριέρα και στο NBA με τις φανέλες των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ατλάντα Χοκς και Φιλαντέλφια Σίξες, θα διαδεχθεί τον Τουόμας Ίσαλο που αναμένεται να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των Μέμφις Γκρίζλις, όπως σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΡΙ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ