ΠΑΟΚ

Ο "τίγρης" έπιασε δουλειά

Ο "τίγρης" έπιασε δουλειά
Αλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εκμεταλλεύεται τη διακοπή του πρωταθλήματος, σηκώνοντας τα μανίκια

Ο "τίγρης", που παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης από τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, προσπάθησε και σήμερα το απόγευμα να δουλέψει τόσο στον τομέα της ψυχολογίας και της ανύψωσής της στους παίκτες όσο και στο να περάσει την δική του φιλοσοφία.
Για αύριο έχει προγραμματίσει ρεπό θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αφήσει το σύνολό του να ηρεμήσει εκμεταλλευόμενος και την διακοπή του πρωταθλήματος με τις προπονήσεις να συνεχιστούν από την Μεγάλη Δευτέρα ενώ για την Μεγάλη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο PAOK Sports Arena που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Η λογική του φιλικού αυτού έχει να κάνει ώστε ο ΠΑΟΚ να μείνει σε αγωνιστική ετοιμότητα και εγρήγορση στο διάστημα της 15νθήμερης διακοπής που ακολουθεί μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με αντίπαλο τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ακόμα σκοπός του φιλικού με τον Ηρακλή έχει να κάνει ώστε οι παίκτες του "Δικεφάλου" να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία και τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν από τον "τίγρη".

Ένας από τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Άρη. "Πέρασα καλές στιγμές με τον κόουτς", τόνισε σε δηλώσεις του ο δυναμικός φόργουορντ στην εφημερίδα Metrosport και συνέχισε: "Πιστεύω ότι την συγκεκριμένη στιγμή ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα.

Είναι έμπειρος, ξέρει να ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών, γνωρίζει την πραγματικότητα του ελληνικού μπάσκετ. Εγώ έχω την καλύτερη εικόνα για αυτόν. Πάντως λόγω της κατάστασης η δουλειά του δεν θα είναι εύκολη"

, και κατέληξε: "Ελπίζω να πάμε καλύτερα και πάνω από όλα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά".

Όσον αφορά το ιδιοκτησιακό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Διονύσης Ψωμιάδης τόνισε σχετικά πως: "Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά τα πράγματα είναι στάσιμα. Ήρθαν και αυτές οι δύο κακές ήττες και αυτό το διάστημα ασχοληθήκαμε με την ομάδα και με την συμφωνία με το νέο προπονητή".

Τέλος για την Μεγάλη Εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί επαφές αλλά παρόλα αυτά δεν φαίνεται ότι η λύση θα δοθεί σύντομα με τον αντινομάρχη Θεσσαλονίκης να προανήγγειλε την αποχώρηση του με το τέλος της σεζόν ενώ άγνωστο παραμένει το πώς θα κινηθεί ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ