ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ο Τίμαν αφήνει τη EuroLeague και μετακομίζει στην Ιαπωνία, σύμφωνα με το BasketNews

Ο Τίμαν αφήνει τη EuroLeague και μετακομίζει στην Ιαπωνία, σύμφωνα με το BasketNews
JAN BUCHHOLZ/ALBA BERLIN

Ο Γιοχάνες Τίμαν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Άλμπα Βερολίνου και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία και στους Γκούνμα Κρέιν Θάντερς, σύμφωνα με το BasketNews.

Έτοιμος να ρίξει τίτλους τέλους στην εξαετή θητεία του με την Άλμπα Βερολίνου είναι ο Γιοχάνες Τίμαν, που θα αφήσει τους Γερμανούς και τη EuroLeague για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία και στους Γκούνμα Κρέιν Θάντερς, σύμφωνα με το BasketNews και τον Ντονάτας Ουρμπόνας.

Ο Τίμαν, που ανήκει στο δυναμικό των πρωτευουσιάνων από το καλοκαίρι του 2018, ετοιμάζει βαλίτσες για την Ασία και την B. League, εκεί που θα του προσφερθεί ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο πρωτάθλημα, όπως σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Ο Γερμανός φόργουορντ μέτρησε 12.6 πόντους (51.3% στα δίποντα), 4.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 0.9 κλεψίματα ανά 19.8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 32 ματς στην Bundeliga, ενώ κατέγραψε 12.7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 25.1 λεπτά κατά μέσο όρο σε 29 αναμετρήσεις στην EuroLeague.

TAGS ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ