ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Ο Τόνι Πάρκερ έβαλε τέλος στα σενάρια για τη μεταγραφή του Λι στη Μονακό: "Μένει στη Βιλερμπάν"

Ο Τόνι Πάρκερ έβαλε τέλος στα σενάρια για τη μεταγραφή του Λι στη Μονακό: "Μένει στη Βιλερμπάν"
Ο Πάρις Λι με τη φανέλα της Βιλερμπάν PANORAMIC/INTIME

Ο Πάρις Λι (29 ετών, 1.83 μέτρα) θα παραμείνει στη Βιλερμπάν και δεν θα μετακομίσει στη Μονακό, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Λιόν, Τόνι Πάρκερ, θα επεκτείνει και το συμβόλαιό του έως το 2027.

Ο Πάρις Λι (29 ετών, 1.83 μέτρα) θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Βιλερμπάν και τη νέα σεζόν, καθώς η διοίκηση της ομάδας από τη Λιόν απέρριψε την πρόταση της Μονακό, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρός της, Τόνι Πάρκερ.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα από τη Γαλλία που έκαναν λόγο για επικείμενη συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή του βραχύσωμου γκαρντ στο Πριγκιπάτο για να συμπληρώσει την - χτυπημένη από τραυματισμούς - περιφέρεια των Μονεγάσκων.

Ο Πάρκερ από τη μεριά του ωστόσο, μιλώντας στη γαλλική Le Progres, έβαλε οριστικό τέλος σε αυτά τα σενάρια αναφέροντας κατηγορηματικά: "Ο Πάρις Λι θα μείνει στη Βιλερμπάν".

Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής Γαλλίας, ενημέρωσε πως στις άμεσες προθέσεις της διοίκησης της Βιλερμπάν είναι η επέκταση του συμβολαίου του 29χρονου πλέι μέικερ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη προς αυτήν την κατεύθυνση.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ