FIBA

Ο Τοσκάνο δεν άντεξε να βλέπει τη Μάλαγα να κάνει σμπαράλια την G League United και τα έβαλε με τη "γ@μ@μ@νη τη EuroLeague"

Ο Τοσκάνο δεν άντεξε να βλέπει τη Μάλαγα να κάνει σμπαράλια την G League United και τα έβαλε με τη "γ@μ@μ@νη τη EuroLeague"
PRINT SCREEN

Ο Χουάν Τοσκάνο Άντερσον δεν άντεξε να βλέπει τη Μάλαγα να κερδίζει με άνεση την G League United στον τελικό του Intercontinental Cup και τα έψαλλε στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια ενός timeout, υποτιμώντας την ACB και τη EuroLeague.

Η επίλεκτη ομάδα της G League κατέβηκε στο Intercontinental Cup με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο στον μεγάλο τελικό με τη Μάλαγα δεν κατάφερε καν να φανεί ανταγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 75-60.

Η εξέλιξη του αγώνα, με τη Μάλαγα να κάνει κυριολεκτικά περίπατο, εκνεύρισε τον πιο έμπειρο παίκτη της G League United, Χουάν Τοσκάνο Άντερσον. Ο Μεξικανός άσος, σε ένα timeout, στην τρίτη περίοδο, με το σκορ στο 52-34, θέλησε να "ξυπνήσει" τους συμπαίκτες του, αλλά μεταχειρίστηκε υποτιμητικά σχόλια για την ACB και τη EuroLeague.

"Όνειρό μας δεν είναι να παίξουμε στην ACB, ούτε στη γ@μ@μ@νη τη EuroLeague, όνειρό μας είναι να παίξουμε στο ΝΒΑ και να βγάλουμε εκατομμύρια δολάρια. Αυτό που μας κάνουν τώρα είναι απαράδεκτο", είπε μεταξύ άλλων ο Τοσκάνο Άντερσον, που το 2022 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Προφανώς, το βίντεο από το ξέσπασμα του Άντερσον έγινε viral και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τον 31χρονο πάντως φόργουορντ να επανέρχεται με ποστ στα social, διευκρινίζοντας ότι οι αναφορές του προς τους συμπαίκτες του δεν είχαν καμία πρόθεση να μειώσουν τις ευρωπαϊκές λίγκες: "Καταλαβαίνω ότι υπάρχει επίπεδο και ταλέντο σε αυτές τις διοργανώσεις. Δεν ήθελα να φανώ ασεβής προς αυτές τις λίγκες και τις ομάδες. Απλά ήθελα να υπενθυμίσω στους συμπαίκτες μου ότι το NBA είναι η κορυφαία λίγκα στον κόσμο και πρέπει να αγωνίζεσαι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο".

TAGS FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ