ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Ο Τσίμα Μονέκε μένει στην Μπασκόνια παρά το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Παρτίζαν, σύμφωνα με το BasketNews

Ο Τσίμα Μονέκε μένει στην Μπασκόνια παρά το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Παρτίζαν, σύμφωνα με το BasketNews
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Με το buy-out του Τσίμα Μονέκε από την Μπασκόνια να βρίσκεται στα 1.5 εκατομμύρια ευρώ, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR και της Παρτίζαν δεν προχώρησε. Κάπως έτσι, ο Νιγηριανός ψηλός θα παραμείνει για άλλη μία σεζόν στη χώρα των Βάσκων, σύμφωνα με το BasketNews.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR και η Παρτίζαν βολιδοσκόπησαν την περίπτωση του Τσίμα Μονέκε, ωστόσο, αυτός αναμένεται να συνεχίσει στην Μπασκόνια και τη σεζόν 2024/25, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ντονάτας Ουρμπόνας στο BasketNews.

Ο Νιγηριανός ψηλός έχει buy-out στο συμβόλαιό του με τους Βάσκους, αλλά αυτό έχει οριστεί στα 1.5 εκατομμύρια ευρώ, τιμή που καθιστά σχεδόν απαγορευτική τη μετακίνηση του σε κάποια άλλη ομάδα της EuroLeague.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μονέκε μέτρησε 13.6 πόντους (35.3% στα τρίποντα), 6.6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά 24'44" σε 34 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν συνεχίσει σε παρόμοιο μοτίβο και την προσεχη αγωνιστική περίοδο, ο Μονέκε αναμένεται να αποτελέσει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση για την επερχόμενη free agency, με τον ίδιο να είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με όποιον και όπως θέλει.

Για το ενδιαφέρον των πρασίνων προς τον Μονέκε και το υψηλό buy-out που στέκεται εμπόδιο έγινε λόγος και στην εκπομπή του SPORT24 "LIVE Μεταγραφές" την Τρίτη (9/7).

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ