ΣΕΡΒΙΑ

Ο Τσόβιτς θα αναλάβει την προεδρία της σερβικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, σύμφωνα με το Meridian Sport

Ο Τσόβιτς θα αναλάβει την προεδρία της σερβικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, σύμφωνα με το Meridian Sport
@KKCRVENAZVEZDA

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, θα αναλάβει την προεδρία της σερβικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, σύμφωνα με πληροφορίες του Meridian Sport.

Μετά από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς αποφάσισε να αποχωρήσει από τον προεδρία της σερβικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, με τον Νεμπόισα Τσόβιτς να είναι αυτός που αναμένεται να τον αντικαταστήσει, σύμφωνα με το Meridian Sport.

Όπως μεταφέρει το εν λόγω Μέσο, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα έλαβε την υποστήριξη από 30 εκπροσώπους στη συνέλευση της ομοσπονδίας. Κάτι που συνεπάγεται και την εκλογή του, καθώς το σώμα περιλαμβάνει συνολικά 33 εκπροσώπους.

"Την υποψηφιότητα του Νεμπόισα Τσόβιτς για πρόεδρος της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης της Σερβίας υποστήριξαν 30 εκπρόσωποι της συνέλευσης, όπως μαθαίνει το Meridian Sport. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η εκλογή του Τσόβιτς στη συνέλευση, που θα πρέπει να διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου, είναι απλώς τυπική διαδικασία, διότι το όργανο αυτό έχει συνολικά 33 εκπροσώπους", σημείωσε το σερβικό Μέσο.

TAGS ΣΕΡΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ