NBA

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ ανέλαβε τους Λος Άντζελες Λέικερς

Former Orlando Magic guard JJ Redick, center, leaves the court after being honored by the team during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, Feb. 14, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Former Orlando Magic guard JJ Redick AP

Στον Τζέι Τζέι Ρέντικ έδωσαν οι Λέικερς τη θέση του head coach, με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα να αναζητεί έμπειρους συνεργάτες.

Υπήρξε σπουδαίος σουτέρ, καλός αναλυτής και πλέον ο Τζέι Τζέι Ρέντικ είναι προπονητής. Και από το βράδυ της Πέμπτης (20/6) είναι ο head coach των Λέικερς καθώς δέχθηκε την πρόταση του Ρομπ Πελίνκα για να αναλάβει την ομάδα του Λος Άντζελες για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 39χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας θα ξεκινήσει από έναν ιστορικό οργανισμό την προπονητική του καριέρα, ωστόσο θα το κάνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον το οποίο θα του προσφέρει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο King θα βγει στην αγορά ως free agent, όμως η στενή σχέση που έχει με τον Ρέντικ φαίνεται πως θα τον κρατήσει στην Καλιφόρνια.

Ο Ρέντικ έχει ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, την αναζήτηση για τα άτομα που θα στελεχώσουν το team του και δίπλα του αναμένεται να βάλει έμπειρους προπονητές που θα τον βοηθήσουν ώστε να έχει μία ομαλή μετάβαση στους πάγκους.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ