ΑΡΗΣ

Ο Τζέρελς αρέσει τον Ντρούκερ

Ο Τζέρελς αρέσει τον Ντρούκερ
ΤΖΕΡΕΛΣ

Τον Κέρτις Τζέρελς έχει επιλέξει ο Σαρόν Ντρούκερ ως αντικαταστάτη του Κίκι Κλαρκ. Τελειωμένη θεωρείται η απόκτηση του Ντέγιαν Μπορόβνιακ

Στο τελείωμα της εβδομάδας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να αναμένει την λύση του συμβολαίου του Κίκι Κλαρκ, ωστόσο φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αντικαταστάτη του με τον Κέρτις Τζέρελς να είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Σαρόν Ντρούκερ.

Ο 23χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ και ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη θα πρέπει να σημειωθεί ότι την τελευταία εβδομάδα συνυπάρχουν στο ετήσιο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας με την ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Εκεί όπου ο Ντρούκερ αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ και ο Τζέρελς δείχνει να κλέβει την παράσταση στα μέχρι στιγμής δύο πρώτα και πιο συγκεκριμένα στην νίκη επί της Μινεσότα με 85-61 όπου είχε 20 πόντους και 4 ασίστ αλλά και 4 κλεψίματα και σε αυτήν επί της Ατλάντα με 89-85 όπου είχε 11 πόντους με 3 ασίστ.

Όπως και να έχει όμως είτε ο εκλεκτός του Ντρούκερ και της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης θα είναι ο Τζέρελς είτε κάποιος άλλος Αμερικανός οργανωτής για να αποτελέσει τον βασικό της νέας αγωνιστικής περιόδου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι συζητήσεις φαίνεται να είναι προχωρημένες και να έχουν φθάσει ακόμη και στην φάση ανταλλαγής συμβολαίων.

Από εκεί και πέρα τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του 24χρονου Σέρβου σέντερ, Ντέγιαν Μπορόβνιακ, με ύψος 2.08μ. ο οποίος στην διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως είχε μπορέσει να παίξει μόλις έξι συνολικά παιχνίδια, τέσσερα στην κανονική περίοδο και δύο στα πλέι οφ.

Το γιατί; Εξαιτίας του ότι με το που ήρθε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαφορά των 30.000 ευρώ που σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε προ διημέρου δεν αποτέλεσε μεφάλο εμπόδιο ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του Κίκι Κλαρκ παρά το γεγονός ότι είχαν προχωρήσει οι διεργασίες και από τις δύο πλευρές, του εκπροσώπου του αλλά και της ΚΑΕ Άρης από το ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ στην συνέχεια η σκυτάλη θα περάσει στον Δήμο Ντικούδη και το δικό του διαζύγιο που θα ισοδυναμεί με απεμπλοκή ενός ποσού της τάξης των 275.000 ευρώ.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως στόχος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης σε συνεργασία με τον Ντρούκερ είναι μέχρι το πέρας του πρώτου δεκαημέρου του Αυγούστου όχι απλώς να έχει συμπληρωθεί όλο το ρόστερ αλλά και άπαντες να είναι στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη της προετοιμασίας.

Μία κίνηση που θα έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με φόντο τα προκριματικά του Eurocup κόντρα στην βουλγάρικη Ακαντέμικ στο τέλος του Σεπτέμβρη και την επίτευξη της πρόκρισης στους ομίλους του θεσμού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ