ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ

Ο Τζος Νίμπο πήρε σλοβενικό διαβατήριο, έχει δικαίωμα να κληθεί στο Προολυμπιακό

Ο Τζος Νίμπο πήρε σλοβενικό διαβατήριο, έχει δικαίωμα να κληθεί στο Προολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Τζος Νίμπο πήρε τη σλοβενική ιθαγένεια με κάθε επισημότητα και, πλέον, έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας και να κληθεί στο προσεχές διάστημα για να παίξει στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Στην αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας για το Προολυμπιακό τουρνουά (2-7/7) του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας δεν συμπεριλαμβανόταν ο Τζος Νίμπο, παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε λάβει το σλοβενικό διαβατήριο.

Κάτι που, τελικά, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) και 14 ημέρες μετά από την γνωστοποίηση της προεπιλογής των Σλοβένων ενόψει του Προολυμπιακού, εκεί που η Εθνική τους ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς να κεντρίζει τα βλέμματα στην λίστα του Αλεκσάνταρ Σέκουλιτς.

Ο Τζος Νίμπο πήρε την σλοβενική ιθαγένεια και παρότι δεν βρισκόταν στην αρχική αποστολή, πλέον έχει το δικαίωμα να κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Υπενθυμίζεται η αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας για το Προολυμπιακό τουρνουά: Λούκα Ντόντσιτς, Μάικ Τόμπι, Γιάκα Μπλάζιτς, Μίχα Τσερκβένικ, Βλάτκο Τσάντσαρ, Ζίγκα Ντίμεκ, Ζόραν Ντράγκιτς, Γκρεγκόρ Χόρβατ, Αλεξέι Νίκολιτς, Τίμπορ Μίρτιτς, Έντο Μούριτς, Μπίνε Πρέπελιτς, Κλέμπεν Πρέπελιτς, Λέον Στέργκαρ, Λούκα Στσούκα, Γιαν Σπαν.

Το πρόγραμμα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ
2 Ιουλίου
Αίγυπτος - Δομινικανή Δημοκρατία (17:30)
Σλοβενία - Κροατια (21:00)
3 Ιουλίου
Κροατία - Νέα Ζηλανδία (17:30)
Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα (21:00)
4 Ιουλίου
Νέα Ζηλανδία - Σλοβενία (17:30)
Ελλάδα - Αίγυπτος (21:00)
6 Ιουλίου
Ημιτελικός ανάμεσα στον 2ο του Group B και τον 1ο του Group A
Ημιτελικός ανάμεσα στον 1ο του Group B και τον 2ο του Group A
7 Ιουλίου
Τελικός (21:00)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ