ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ
INTIME

Πρόεδρος της ΕΟΚ επανεξελέγη ο Βαγγέλης Λιόλιος την Κυριακή (15/9).

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ, διατηρώντας τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, καθώς και τη θέση του εκπροσώπου της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως προέκυψε μετά από την εκλογική διαδικασία το απόγευμα της Κυριακής (15/9).

Ο επικεφαλής της ΕΟΚ διατήρησε τη θέση του και επικράτησε με ποσοστό 77%. Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκέντρωσε 595 ψήφους, έναντι 172 του Παναγιώτη Φασούλα, ενώ οκτώ ήταν τα λευκά από τα συνολικά 775 ψηφοδέλτια με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 77-23%.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο ΔΣ θα βρίσκονται 16 σύμβουλοι από πλευράς του νυν προέδρου, ενώ μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης εξελέγη από τον συνδυασμό "Πρώτα το Μπάσκετ".

Αναλυτικά οι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο: Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης, Γιάννης Μπουρούσης, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ