ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης στο SPORT24: "Ο Ντόντσιτς είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο μπάσκετ, αλλά εμείς έχουμε τον Γιάννη που είναι καλύτερος"

Ο Βασίλης Σπανούλης στο SPORT24: "Ο Ντόντσιτς είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο μπάσκετ, αλλά εμείς έχουμε τον Γιάννη που είναι καλύτερος"

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο SPORT24, μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Αιγύπτου στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η Ελλάδα επικράτησε εμφατικά της Αιγύπτου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία (6/7), με φόντο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (7/7).

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο SPORT24, μετά το φινάλε του αγώνα, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Ντόντσιτς, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η ομάδα έχει ταυτότητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ψάχνουμε πάντα τον ελεύθερο παίκτη και είναι πολύ σημαντικό που έχουν καταλάβει τα παιδιά τους ρόλους τους και έχουμε χημεία εντός και εκτός γηπέδου".

Για το ότι η Αίγυπτος έπαιξε 40 λεπτά ζώνη: "Θα χρειαστεί κι αυτό, εμείς ήμασταν έτοιμοι, γυρίσαμε καλά τη μπάλα, βρήκαμε ξεμαρκάτιστα σουτ. Δεν κάναμε μόνο μία καλή περίοδο, τη δεύτερη περίοδο. Θα μας χρησιμεύσει για τη συνέχεια".

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: "Όλοι ξέρουμε ότι ο Ντόντσιτς είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο μπάσκετ, αλλά και εμείς έχουμε εξίσου και ίσως καλύτερο τον Γιάννη, ο οποίος έχει πάρει πρωτάθλημα NBA, MVP. Είναι δυο παίκτες που είναι ινδάλματα για τόσα παιδιά που έρχονται να τους δουν, όχι μόνο σαν παίκτες, αλλά και σαν άνθρωποι. Είμαστε πολύ τυχεροί που σε αυτό το τουρνουά τους έχουμε και τους δύο και εγώ είμαι πολύ τυχερός προπονητής που έχω έναν τόσο μεγάλο παίκτη και μεγάλο άνθρωπο στην ομάδα μας".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ