ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Βεργίνης αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο: "Ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγάλη αγάπη"

Ο Βεργίνης αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο: "Ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγάλη αγάπη"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Βεργίνης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο, αποχαιρετώντας τους κυανέρυθρους μετά από την άνοδο στην Stoiximan Basket League.

Ο Πανιώνιος πήρε την άνοδο στην Stoiximan Basket League, με τους κυανέρυθρους να επιστρέφουν στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής της στην Elite League, ωστόσο οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σε ισχύ ενεργό συμβόλαιο με ακόμα έναν χρόνο να απομένει.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13/6), ο Πανιώνιος εξέδωσε μια μακρά ανακοίνωση μέσω της οποίας αποχαιρέτησε με υπέροχα λόγια τον αρχηγό του, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Δημήτρης Βεργίνης από την πλευρά του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ευχαριστεί τον μεγάλο αρχηγό Δημήτρη Βεργίνη, για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του στην ομάδα.

Σε μία διετία όπου η προσφορά του δεν υπολογίζεται μόνο με τίτλους και ανόδους, αλλά με κάτι πολύ πιο μεγάλο που εκφράζει την κληρονομιά που αφήνει πίσω του.

Η απαράμιλλη αγωνιστική αξία, το ήθος, η ευγένεια, η ηγετική προσωπικότητα, η σκληρή δουλειά, η αυτοθυσία και διαρκής επιθυμία να προσφέρει στην ομάδα και του συμπαίκτες του συνθέτουν ένα σπάνιο άνθρωπο που έχουμε την τιμή να γνωρίζουμε.

Δεν υπάρχει παρελθοντικός χρόνος στη σχέση μας με το Δημήτρη Βεργίνη. Θα είναι παντοτινή και διαχρονική καθώς ο Δημήτρης θα είναι πάντα μέλος της τεράστιας Ιστορίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Δημήτρη, σε ευχαριστούμε, θα είσαι πάντοτε δικός μας και το γνωρίζεις πολύ καλά και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου”.

Ο Δημήτρης Βεργίνης δήλωσε από την πλευρά του:

"Μετά από δύο ανόδους, δύο κύπελλα , αξέχαστα συναισθήματα και παρ' ότι έχω συμβόλαιο σε ισχύ, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον οργανισμό του Πανιωνίου και περισσότερο απ' όλα τον υπέροχο και περήφανο κόσμο του για τη μεγάλη αγάπη που εισέπραξα. Εύχομαι καλή συνέχεια και στο επανιδείν".

Ο Δημήτρης Βεργίνης μέτρησε 11.3 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά 23.2' συμμετοχής μέσο όρο, ενώ δεν αγωνίστηκε στο Final Four της Elite League, λόγω του τραυματισμού του.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ