ΑΡΗΣ

Ο Βεργίνης φέρνει Σλούκα

Ο Βεργίνης φέρνει Σλούκα
INTIME SPORTS

Το όνομα του Κώστα Σλούκα φαίνεται να είναι στην πρώτη θέση της λίστας του Σαρόν Ντρούκερ για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Δημήτρη Βεργίνη στο ρόστερ του Άρη.

Η ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη ο Βεργίνης στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Άρη με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο για την 2 αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος είχε σαν αποτέλεσμα ο Ισραηλινός τεχνικός της ομάδας να ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Η περίπτωση του Σλούκα είχε απασχολήσει τον Ντρούκερ και στο ξεκίνημα του καλοκαιριού ωστόσο σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός δεν συζητούσε τον δανεισμό του όπως και κανενός από τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του.

Πλέον όμως κι ενώ βρισκόμαστε στα τέλη του Σεπτέμβρη και 20 μέρες πριν από το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή τακτικής με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Υπενθυμίζεται πως στον Άρη εκτός του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Βεργίνη εδώ και περίπου δύο εβδομάδες βρίσκονται στην αναζήτηση του παίκτη που θα δώσει στον Ντρούκερ αυτά που φαίνεται πως δεν μπορεί ο Αμερικανός Πιέρ Πιρς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μετά το σημερινό ρεπό ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη με τους συνεργάτες και τους παίκτες του πρόκειται να επιστρέψουνε στο Αλεξάνδρειο ξεκινώντας την μίνι προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι με την Ακαντέμικ την Τετάρτη στην Σόφια για τα προκριματικά του Eurocup.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ