ΑΡΗΣ

Ο Βεργίνης στο Αλεξάνδρειο

Ο Βεργίνης στο Αλεξάνδρειο
INTIME SPORTS

Στο Αλεξάνδρειο ως θεατής πρόκειται να βρεθεί το απόγευμα ο Δημήτρης Βεργίνης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Βεργίνης είναι να βρεθεί το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο ως θεατής λίγο πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη και να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος διεθνής πλέι μέικερ αφού ολοκληρώθηκε χθες το συμβόλαιό του με την ισπανική Μπιλμπάο σήμερα θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη και τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Ουσιαστικά μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται να υπάρχει μία προφορική συμφωνία από το τέλος της περασμένης εβδομάδας που απομένει να υλοποιηθεί στην πράξη με τον Βεργίνη να παραμένει στο ρόστερ του Άρη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την παραμονή του στον Άρη ουσιαστικά θα υπάρξει και συμφωνία για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν για την τελευταία διετία και κατ΄ επέκταση θα πάρει πίσω την προσφυγή που είχε καταθέσει στα μέσα του καλοκαιριού.

Κατά τα άλλα αυτό που απομένει να φανεί είναι αν στην διάρκεια της εβδομάδας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα μπορέσει να κλείσει το θέμα του Γάιου Σκορδίλη ώστε στην συνέχεια να μπορέσει να ελπίζει σε άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Κάτι που προέκυψε μετά από την επαφή που είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, την περασμένη Τετάρτη στην Βαρκελώνη με τους ιθύνοντες της FIBA και ακολούθως υπήρξε η σχετική ενημέρωση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ