ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βεζένκοβ "έκλεψε" το συμβόλαιο του Κωνσταντέλια

Ο Βεζένκοβ "έκλεψε" το συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος έδωσε στην εκπομπή Show Must Go On την δική του διάσταση για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό, αλλά και στα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ, προσθέτοντας ότι ο 29χρονος φόργουορντ πήρε ένα συμβόλαιο που σε Έλληνα παίκτη μπορεί να προσφερθεί μόνο στον... Κωνσταντέλια

Έγινε το σήριαλ του καλοκαιριού με όλους να συζητάνε για αυτόν, δίχως να έχουν ρωτήσει τους... ξενοδόχους. Έτσι ξεκίνησε η ιστορία του Σάσα Βεζένκοβ. Ξενοδόχοι οι Κίνγκς και μετά οι Ράπτορς, που τελικά όταν... ρωτήθηκαν, έδωσαν το ΟΚ .

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος πέρασε ένα βήμα πιο μπροστά στο θέμα του Βεζένκοβ μιλώντας στο στο Show Must Go On. Οι αναλύσεις άλλωστε έγιναν και ήταν πολλές για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Το τι θα δώσει στους "ερυθρολεύκους" δεν χρειαζόταν καν να ειπωθεί από κανέναν.

Αρχικά, ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε: "Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά σε έναν μονόδρομο. Ήταν υποχρεωμένος να πάρει τον Βεζένκοβ. Η ήττα του Ολυμπιακού αν δεν τον έπαιρνε τον Βεζένκοβ - εφόσον αυτός έφευγε από το NBA - θα ήταν μεγάλη. Η πίκρα του κόσμου θα έδινε την θέση της στον εκνευρισμό, στην απογοήτευση και παέι λέγοντας. Για αυτό τον λόγο κιόλας, ο Ολυμπιακός και η διοίκησή του έκαναν αυτή την πολύ μεγάλη υπέρβαση".

Αυτό που είναι όμως η ουσία της ιστορίας, είναι τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν. "Ο Ολυμπιακός έσωσε το καλοκαίρι του, αφού ο κόσμος του αλλά και ο ίδιος ο οργανισμός είχε ανάγκη από κάτι πάρα πολύ δυνατό. Κι αν δεν ήταν ο Βεζένκοβ, θα έπρεπε να είναι κάποιος άλλος. Και αυτός ο άλλος δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να πιάσει λιμάνι" ανέφερε αρχικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Ακολούθως, ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε και για την αλλαγή οικονομικής πολιτικής στον Ολυμπιακό, που έφερε αυτό το τεράστιο συμβόλαιο στον παίκτη, ο οποίος και αυτός "κακά τα ψέματα ήταν πολύ τυχερός όσον αφορά στο τάιμινγκ. Με τον Παναθηναϊκό χαρούμενο και σχεδόν έτοιμο από ρόστερ, ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε να δώσει γη και ύδωρ, όχι μόνο σε χρήματα αλλά και σε διάρκεια. Ποιος Έλληνας αθλητής σε αυτή την χώρα μπορεί να πάρει 5ετες; Μόνο ένας και αυτός είναι ποδοσφαιριστής...", αναφερόμενος στον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ