ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ο Βορόνοφ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Βορόνοφ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Για 1+1 χρόνο υπέγραψε ο Εβγκένι Βορόνοφ συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφήνοντας την Ντιναμό Μόσχας στην οποία αγωνίστηκε πέρσι

Ο 25χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στη Ρωσία και έχει μεγάλη εμπειρία, ενώ στο άκουσμα της είδησης πως τον θέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέταξε από τη χαρά του, όπως τόνισε.

"Όταν ο Αντρέι Βατούτιν μου ανακοίνωσε ότι με θέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν το πίστεψα με την πρώτη. Όταν ο καλύτερος σύλλογος στη χώρα ενδιαφέρεται για σένα αισθάνεσαι περίφημα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γεμάτος από όμορφα συναισθήματα", τόνισε ο Βορόνοφ και συνέχισε:

Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις κριτικές που θα αμφισβητήσουν την απόφασή μου να έρθω και να μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής μου. Όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι τέτοιες ευκαιρίες δίνονται μόνο μία φορά στη ζωή κάποιου. Θέλω να τεστάρω τον εαυτό μου σε υψηλό επίπεδο και να αποδείξω στους προπονητές και τους φιλάθλους ότι δεν υπάρχει λάθος στην επιλογή μου".

Ο Βορόνοφ είναι διεθνής με την Εθνική Ρωσίας και την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε κατά μέσο όρο 12,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Ντιναμό Μόσχας.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ