ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Βούγιανιτς στο SPORT 24

Ο Βούγιανιτς στο SPORT 24
ΒΟΥΓΙΑΝΙΤΣ

Ο Μίλος Βούγιανιτς δεν... ξεχνάει αλλά δηλώνει στο SPORT 24 ότι "έχουμε τις απαντήσεις"

Είναι και ο Παναθηναϊκός, όμως, οπλισμένος με υψηλότατο κίνητρο, κάτι το οποίο δείχνει να αποτελεί... χόμπι για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. "Ξέρετε τι σημαίνει να είσαι ο καλύτερος παντού;" αναρωτήθηκε ο 27χρονος γκαρντ εξηγώντας ότι "δεν σου παρουσιάζεται κάθε χρόνο η ευκαιρία να κατακτάς και τους τρεις τίτλους.

Πήραμε την Ευρωλίγκα, νωρίτερα σηκώσαμε το Κύπελλο Ελλάδος και τώρα ήλθε η στιγμή να ολοκληρώσουμε την τριπλή αποστολή μας κατακτώντας το πέμπτο σερί πρωτάθλημα από το 2002"...



Με ποιο τρόπο θα εκπληρωθεί ο τρίτος στόχος των Πρασίνων; "Αποδεικνύοντας ποια είναι η καλύτερη ομάδα από τον πρώτο τελικό! Θεωρώ ότι το πρώτο ματς είναι πολύ καθοριστικό για την έκβαση των αγώνων. Εχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

Προετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο και τώρα καλούμαστε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο αποδίδοντας ποιοτικό μπάσκετ ανάλογο με αυτό που παίξαμε στο Φάιναλ Φορ της Αθήνας"

, υποσχέθηκε ο Βούγιανιτς, ο οποίος ευχήθηκε για τον εαυτό του... "να είμαι αυτός που έβαλε ένα λιθαράκι για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας πριν από έναν μήνα στο ίδιο γήπεδο"...



Και η διακοπή των δέκα ημερών; Δεν έχει επηρεάσει τον ρυθμό των πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι έχουν ένα "νεκρό" διάστημα μεταξύ της πρόκρισης επί του Πανιωνίου (27/5) και του πρώτου τελικού με τον Ολυμπιακό (6/6); "Αν θέλετε τη γνώμη μου, καθόλου και θα σας εξηγήσω το γιατί. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να εξαντλήσει και τους πέντε αγώνες για να αποκλείσει τον Αρη και είναι λογικό να αισθάνεται κουρασμένος.

Αντιθέτως, εμείς είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όπως ακριβώς θέλαμε εν όψει των τελικών. Ηταν εύκολο να προετοιμαστούμε χωρίς επίσημους αγώνες"

, σχολίασε ο δεύτερος πιο εύστοχος παίκτης των εφετινών πλέι οφ στα τρίποντα (47%).

Εάν υπάρχει, πάντως, ένα στοιχείο, το οποίο καθιστά τον Ολυμπιακό εξαιρετικά επικίνδυνο (εκτός από το όνομα του συλλόγου), τότε αυτό είναι "τα διαφορετικά πρόσωπα που εμφανίζει ανά αγώνα" κατά τον Μίλος Βούγιανιτς, ο οποίος συμπλήρωσε ότι "ως τώρα ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει σπουδαίο μπάσκετ, αλλά πάντοτε απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται με ισχυρό κίνητρο και αυτό τον κάνει δύσκολο αντίπαλο. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε τις απαντήσεις και στο χέρι μας είναι να αναδειχθούμε πρωταθλητές Ελλάδος"...



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ