ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο VSpan δεν θα παίζει στο Χιούστον"

"Ο VSpan δεν θα παίζει στο Χιούστον"
σπανουλης

Το ντραφτ, τα δημοσιεύματα κι όλες οι ενδείξεις δείχνουν... επιστροφή του Σπανούλη

Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Ρόκετς απέκτησαν στο υψηλότερο πικ τους, έναν ακόμη πόιντ-γκαρντ. Ο λόγος για τον βραχύσωμο Άαρον Μπρουκς από το Όρεγκον.
Έστω κι αν αυτή δεν ήταν η πρώτη τους επιλογή, προτίμησαν να πάρουν έναν ακόμη "κοντό". Ουσιαστικά ήθελαν τον Ρούντι Φερνάντες, για αυτό και πλησίασαν τους Χιτ για να πάρουν την 20η επιλογή.

Τελικά η συμφωνία χάλασε στο... παραπέντε κι έτσι έμειναν με το Νο26 και τον Μπρουκς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πήραν έναν βετεράνο γκαρντ (για βασικό;), προς το παρών δείχνουν να θέλουν να κρατήσουν τον Άλστον, ενώ έχουν και τον Τζον Λούκας.

Στο "2", θέση που χρησιμοποιούσε ο Βαν Γκάντι τον διεθνή γκαρντ, δεσπόζει ο Λούθερ Χεντ, επιστρέφει ο Μπόνζι Ουέλς, ενώ υπάρχει πάντα ο ρολίστας Κερκ Σνάιντερ.

Ακόμη οι Ρόκετς το τέλος του δεύτερου γύρου πήραν τα δικαιώματα του διεθνούς Αυστραλού γκαρντ Μπραντ Νιούλι, ο οποίος θα πάει στο Χιούστον μετά από ένα χρόνο.

Όσο για την τρίτη κίνηση της ομάδας; Πήρε έναν ψηλό, τον δυναμικό πάουερ-φόργουορντ του Περντιού, Καρλ Λάντρι, ο οποίος ουσιαστικά θα καλύψει το κενό του Τζουάν Χάουαρντ.

Στο μεταξύ για τον Σπανούλη η "Houston Chronicle" αναφέρει: "Με αυτή την κίνηση οι Ρόκετς γεμίζουν στη θέση "1". Έφεραν πίσω τον Μάικ Τζέιμς, ενώ έχουν ακόμη τον Ραφέρ Άλστον, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Τζον Λούκας".

Για να καταλήξει ο αρθρογράφος Φραν Μπλάνμπερι στο δικό του σχόλιο: "Ο Σπανούλης δεν φαίνεται του χρόνου να παίζει στα μέρη μας".












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ