ΑΡΗΣ

Όχι σε Μπιέλα για Τσαλδάρη

Όχι σε Μπιέλα για Τσαλδάρη

Στον Άρη θα παραμείνει μέχρι το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας, ο Δημήτρης Τσαλδάρης με το φλερτ της Μπιέλα να πέρασε στο χρονοντούλαπο.

Το φλερτ της ιταλικής Μπιέλα στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσαλδάρη δεν θα μετουσιωθεί τελικά σε γάμο αφού θα παραμείνει στον Άρη μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό έγινε ξεκάθαρο στον 31χρονο διεθνή γκαρντ δια στόματος του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, στην σημερινή του παρουσία στο Αλεξάνδρειο και την συνάντηση που είχανε.

Παρών στην συνάντηση και το πρώην μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και γενικός γραμματέας του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, που τις τελευταίες μέρες με τις επαφές που έχει προσπαθεί να βρεί λύση για το διοικητικό μέτωπο της ΚΑΕ Άρης.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσαλδάρης είχε στα χέρια του από την περασμένη εβδομάδα συγκεκριμένη πρόταση από την ιταλική Μπιέλα για συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών.

Πλέον ωστόσο μετά από την κάθετη άρνηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης να λυθεί το συμβόλαιό του ο Τσαλδάρης θα παραμείνει υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή όπως επιθυμούσε και ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το φλερτ της Μπιέλα.

Με τον τρόπο αυτό ο «τίγρης» θα έχει στην διάθεσή του τον έμπειρο 31χρονο διεθνή γκαρντ στο κυνήγι του Άρη για την κατάκτηση της 6ης θέσης στην κανονική περίοδο εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουνε.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο με τον ΑΓΟΡ ξεκίνησε με αρκετές απουσίες αφού έξι παίκτες δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης που περιελάμβανε τρέξιμο και βάρη.

Οι Γιώργος Μπόγρης και Νταν Μαυραειδής ταλαιπωρούνται από ίωση ενώ όσον αφορά τον Ρόναλντ Ντέιβις ακολούθησε ένα μέρος της. Απόντες ήταν και οι τρεις έφηβοι Μποχωρίδης, Βεζένκοφ και Βασιλειάδης έχοντας εξασφαλίσει άδεια να προπονηθούν με την εφηβική ομάδα στα πλαίσια της παρουσίας της στο Final Four της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. στην διάρκεια της εβδομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ